12V/24V USB Įkroviklis Motociklo 4.2 Dual USB Cigarų Žiebtuvėlio Motociklo Įkroviklis, Cigarečių Degiklio Lizdą Automobilio Motociklas

Sandėlyje
€15.24 €7.61

Kulka Taškų:

1. Pažangi-iki "flash" baterija: Priimti PD greito įkrovimo technologijos, mūsų motociklų USB prievadas gali suteikti aukšto galingumo ir protingai nustatyti, kad prietaisas suprasti, greitai mirksėti įkrovos.

2. Energijos taupymo jungiklis valdymas: Jūs galite lengvai atidaryti arba uždaryti įkrovimo lizdas, pagal savo poreikius, energijos taupymas ir išvengti baterijos nuostoliai ir atliekos.Ši funkcija ypač naudinga, tolimųjų reisų vairuotojai, kurie turi išsaugoti savo baterija.

3. Atsparus vandeniui ir dulkėms dizainas: Siekiant užtikrinti saugumą, veiksmingumą, šis motociklas USB prievado, yra atsparus vandeniui ir dulkėms padengti, kurios gali veiksmingai užkirsti kelią vandens ir dulkių patekimo, kai lyja, pailginti tarnavimo produkto.

4. Greitas ir paprastas montavimas: Šis motociklas USB prievadas turi du montavimo būdai: jūs galite pridėti jį prie galinio vaizdo veidrodžio arba rankenos, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus.Jis tinka įvairių motociklų ir neužima vietos.

5. Paprasta, patogu laidų: Jūs galite lengvai įdiegti motociklo USB prievado, prijungiant raudoną laidą prie teigiamo poliaus ir juodą laidą prie neigiamo poliaus, jokių profesinių priemonės yra reikalingos.Mėgaukitės patogus įkrovimo patirtį kelyje.

Aprašymas:

Motociklo USB Įkroviklis: už savo prietaisus, greičiau ir saugiau su pažangi-iki "flash" įkrovimo technologiją.Energijos taupymas su switch valdymo ir padengti apsaugine danga, kai jo nenaudojate.Lengva įdiegti į galinio vaizdo veidrodėlį ar rankenos.

Savybės:

1. Produkto Pavadinimas: motociklas USB adapteris

2. Gaminio medžiaga: ABS, metalo

3. Produkto svoris: apie 110g

4. Gaminio dydis: apie 5x4.5x3CM (1.96x1.77x1.18inch)

5. Priminimas: Produkto dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu ir atsižvelgti, yra šiek tiek nukrypimas.

Pakavimo sąrašas:

1. 1x Motociklo USB Prievadas

Specifikacijos Aprašymai
Tipas: Balnai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų