Spausdinti Saugojimo Mažas Maišelis Klavišą Monetų Krepšys Kosmetikos Animacinių filmų Organizatorius Saugojimo Nešiojamų Saugojimo Krepšys Pack Stiliaus Kosmetikos Kelionės M K3M7

Sandėlyje
€5.26 €2.42

Aprašykite:

Produkto pavadinimas: saugojimo krepšys monetų krepšys

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Drobė

Dydis: 13*12*5cm/5.11*4.72*1.96 colių

Produkto ateina penkių gražių spalvų.Galite pasirinkti įvairių spalvų dėvėti, kad atitiktų jūsų kasdienių poreikių.

Nedidelis monetos kišenėje yra pagamintas iš aukštos kokybės drobės.Jis yra mažas, lengvas ir patvarus.Jį galima plauti ir naudoti ilgą laiką.

Šių monetų kišenės gali būti naudojamas saugoti įvairių smulkių daiktų, tokių kaip lūpų dažai, raktai, ausinės, ID korteles, monetos, auskarai ir higieninių įklotų.Jie yra labai praktiški.

Drobė piniginė gali būti naudojamas kaip miela dovana vaikams ar paaugliams gimtadienius, Kalėdų, Padėkos, Naujus Metus, gimtadienius, vakarėlius ir kitas šventes.

Pastabos:

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, jūs galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tik jūsų nuoroda.

3. Mes galime priimti užsakymus sumaišyti straipsniai, spalvų ir dydžių.

Šiame produkte yra:

1 kompiuterio krepšys

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

Specifikacijos Aprašymai
Pagrindinė Medžiaga: Drobė
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų