Keramikos Danga Purškimo 120ml skersmens Nano Danga Agentas Greitai Kailis Automobilių Vaškas lenkijos Purškimo 120ml skersmens Hidrofobinės Purslų Vaškas Automobilių Išsamiai &

Sandėlyje
€12.49 €6.24

Aprašymas:

Nano Danga Agentas yra veiksminga dėl oksidacijos, įbrėžimų, ir neramumai, nepažeidus dažų!Ji net gamina beveik nėra purvo.

Mūsų keramikos greitai kailis veikia kaip gruntas duoti savo transporto priemonės aiškiai shield apsauga.

Specifikacija:

Pavadinimas: Glaisto Purškimo

Medžiaga: Skystas

Įpakavimas: Kartono Pakuotės

Tūris: 120ml skersmens

Dydis: apie 18*7cm / 7.0*2.7

Pakavimo Sąrašas:

Glaisto Purškimo*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Savaiminio Valymo Našumas: Purvo ir kitas dėmes lengva laikytis automobilio dažų kūno, todėl ruda kūno purvinas.Po dažymo, ji turi unikalų poveikį ir pagerina savarankiškai valyti automobilių dažai įstaigų.

2.Geresnė Apsauga: Keramikos Purškimo buvo sukurta tam, kad jums galėtų apsaugoti savo važiavimo nuo įbrėžimų, išblukimo, ir kita žala, o taip pat administruojanti UV apsauga ir giliai, blizgantis blizgesį.

3.Gerinti Kietumas: Po purškimo, automobilių dažai gali sudaryti apsauginį sluoksnį, sumažinti arba išvengti įbrėžimų, kurį sukelia išorinės jėgos, ir sumažinti dažų žalą.

4.Paprastas Naudojimas: Apsaugoti automobilį į tris paprastus veiksmus.Purškimo keramikos danga ant jūsų automobilio įstaigų, nuvalykite jį tolygiai su mikropluošto rankšluostį, tada buff už neįtikėtiną blizgesį.

5.Platus Panaudojimas: Jis gali būti maišomi ir naudojami, bet automobilio dažų spalva.Tinkamas daugumai transporto priemonių, pavyzdžiui, automobilių, laivų, motociklų, RVs, keturi-wheelers, ir daugiau.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų