12PCS Valtis Priekaba Briaunoti Vinguriuoti Volai, Priekabos Roller Valtis Rampos Volai Valtis Liftas Ratų Komplektas Valtis Jachta Priekaba

Sandėlyje
€112.23 €71.82

Savybės: 1. Platus Taikymas: Briaunoti vinguriuoti volelis universalus priedai, taikomos įvairiais atvejais, pavyzdžiui, valtys, jachtos, priekabos, ir daug daugiau, kad geriau atitiktų jūsų poreikius.

2. Puiki Funkcija: briaunoti vinguriuoti roller yra specialiai sukurta siekiant padėti jums pakrauti savo valtis ant priekabos, o ne subraižymo ar kenkia savo valtis, labai praktiškos.

3. Tvirtos Konstrukcijos: Valčių briaunoti vinguriuoti roller yra pagamintas iš kokybiškos medžiagos PP, tvirtas ir patvarus, aukštos temperatūros vandeniui, nėra lengva išeiti, ilgai naudoti.

4. Prabangus Apdailos: Briaunoti vinguriuoti roller gaminamas su 108x75x19mm dydis su didelio tikslumo procesas puikiai tinka, mėlyna išvaizda yra graži ir sklandžiai, be šerpetų.

5. Labai Pakeitimo: Vinguriuoti roller po tobulina gamybos technologijas, užtikrinant aukštą patikimumą ir stabilių rezultatų, tiesiogiai pakeisti senosios arba skaldytų.

Produkto Aprašymas

Specifikacija:

Elemento Tipas: Briaunoti Vinguriuoti Roller

Medžiaga: PP

OT: Apie. 108mm/4.3

Aukštis: Apytiksl. 75mm/3.0"

ID: Apytiksl. 19mm/0.7 į

Naudojimas: Valtys, laivai, jūrų pėstininkas, jachtos, priekaba ir pan.

spalva: mėlyna

Pakuotės Turinys:

12 x Briaunoti Vinguriuoti Roller

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų