lpp metatron medžiotojas 17D 18D 25D nls,oberonas nls sveikatos analizatorius

Sandėlyje
€12 679.46 €11 918.69

Mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi whatsapp+ 8618684585654, aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti!

LPP metatron medžiotojas 17D 18D 25D nls,oberonas nls sveikatos analizatorius

Tai pažangus neinvazinis Diagnostikos Prietaisas fizinio tikrinimo ir analizės sistema, naudojant šviesos bangų rezonanso skenavimas ir nustatyti funkcinę būklę Žmogaus organizme ar sekti palaipsniui susiformavo nenormalios sąlygos, audinių, ląstelių chromosomą, DNR spiralės, molekulės ar visą organą, tuomet nustatyta, gydymas.

Tyrimai parodė, kad naujosios Metatron 4025 Hunter yra tikrai didžiulis žingsnis į priekį plėtojant NLS Sistemas.Per kelias sekundes, kad "Metatron 4025 Medžiotojas" mano pati kilmės navikai ir paveldimų ligų.Taigi Metatron 4025 Hunter yra už viską, ką galima įsivaizduoti praeityje.

Tai didžioji rezultatai buvo realizuotas per visą visiškai naujas 3-D Spiralės-Skenavimo Metodas.Metatron 4025 Medžiotojas buvo išplėsta su šimtais naujų virtualių nuotraukas.

The Metatron 4025 Medžiotojas nustato pats DNR fragmentai su dauguma informacijos praradimo.Jei šie nukrypimai dėl DNR fragmentas-lygis būtų subalansuotas, daug simptomai per visą kūną, gali išnykti.The Metatron 4025 Medžiotojas apibūdinti visa apimanti nėra įmanoma, jums turėtų patirti patys!

Kartu su gerinimas Metatron 4025 Medžiotojas aparatūra, programinė įranga yra tobulinama, taip pat.Metatron 4025 Hunter yra naujas, revoliucinis žingsnis programinės įrangos kūrimas.Šimtus virtualių modelių, pradedant chromosomas, DNR ir ląstelių ir iki modeliai organų ir sąnarių, buvo pridėta prie Metatron 4025 Medžiotojas.

Taip pat algoritmo programinė įranga buvo atnaujinta, tokiu būdu, veiksmingumo ir patikimumo tyrimai buvo padidintas.Svarbiausias, be Metatron 4025 Hunter – yra

modulis vadinamas Metatron 4025 Medžiotojas, kuris leidžia atskleisti onkologinės į ankstyvosiose stadijose.Nauja vartotojo sąsaja programinės įrangos yra intuityviai akivaizdžios; visi simboliai yra vaizdinė ir lengva įsiminti.

Metatron 4025 Hunter kartu su naujų modelių Metatron 4025 Medžiotojas laikomi lyderis netiesinės diagnostika srities, medicinos sertifikatas leidžia naudotis sistema visur.

Pagrindinis bruožas Metatron 4025 Medžiotojas programinė įranga yra funkcija vadinama "trimatis Skenavimas", kuri leidžia lokalizuoti automatiškai nidus, kai auglys atsirado, paveldimų ligų ir kt.norint rasti priežastis, išvaizda ne genomo lygmenyje, einančios viena po kitos histologinių pjūvių, cytological gabalai, chromosomų rinkiniai, atskiras chromosomas, ir gilintis fragmentai DNR spiralės.

Per mokslinių tyrimų bendrosios pokyčiai audiniuose rodomas makro gabalai yra apreikšta, ir tada tyrimus histologinis gabalai iš pasirinktų audinių yra atliekamas vietoje, didelių patologinių pokyčių.Tada, po histologinio sumažinti mokslinių tyrimų yra daroma, kad ieškotų gerokai pasikeitė ląstelių atliekamas siekiant rasti pokyčius ląstelių struktūras.Šis algoritmas, tada eina lygio chromosomų rinkinys, ieško pokyčių, atskiras chromosomas, po to pradeda tyrimus DNR spiralės.Taip pat vartotojas gali atlikti mokslinių tyrimų daugelio kintamųjų topologiškai nuotraukos ir metastazavusiu liga.Tai leidžia papildomai ieškant metastazių į kitus organus.Tyrimai vyksta automatiniu režimu ir vartotojas gali nutraukti bet kuriuo metu.

Savybės:

>Dažnumas vidaus generatorius - 4,9 GHz

>Vidutinis laikas nuskaitymo - 2 sek.

>Tikslumo tyrimai

>Anatominės struktūros 85-98%

>Histologinis modeliai 85-90%

>Genų ir chromosomų modeliai 80-90%

>Skaičių kompiuterinės grafikos modelius organų ir audinių - 1432

>Skaičius suskaitmeninta spektrinis etalons preparatų ir procesus - 13933.

Pagrindinės funkcijos:

>Bakterijų tyrimai

> Ultrastruktūra

> Nustatyti iš nidus sienų

> Vegeto-testas

> Smart-filtras

> Entropijos analizė

> NLS analizė

> Lyginamoji analizė

Privalumai mūsų nauja sistema Metatron 4025 Hunter :

- Pritaikyti naują nuolatinio skenavimo sukurtas aukštos kokybės daugiamačių netiesinės skeneriai (metatrons) Z serijos, taigi patikimumo tyrimai yra labai padidėjo.

- Mokslinių tyrimų greitis išaugo daugiau nei 5 kartus.

- Pagrindinis ypatumas, Metatron 4025 Hunter yra "daugiamačių virtualus nuskaitymo", kuris leidžia automatiškai lokalizuoti a nidus naviko, paveldimų ligų ir atskleisti priežastis, savo išvaizda ne genomo lygis, pagal eilės einančios per histologiniai ir cytological skyriuose, chromosomų ir gilintis į fragmentai DNR molekulę.

Kaip dozės jį dirbti:

Visa informacija apie būseną, kad jūsų kūnas yra pristatomi į smegenis.Mes naudojame specialią sukelti jutikliais, kurie formuoja kaip ausines, kad prie jo prisijungtumėte.Be to, mes naudojame pažangiausius programinę įrangą, siekiant gauti duomenis, dekoduoti ir sukurti ekrane rodomas forma trimačius modelius, organų, audinių ir ląstelių.

Metodo esmė:

Bio-rezonansas ar NLS-diagnostika siekiama gauti informacijos apie dabartinę savo sveikatą, naudodami kompiuterį ir specialios programos.Duomenų apie objektyvus valstybės kūno audinių, ląstelių chromosomas ir net hormonai yra perduodama realiu kaklaraištis ir iš karto iššifruota forma konkrečios diagnozės ir rekomendacijas.

Bioresonance technologija:

Specifikacijos Aprašymai
Funkcija: Programinė įranga Gali būti Naujovinami/ lengva naudoti
Testo elementas: Visos kūno sistemos elementus
Sertifikatas: CE Sertifikatas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Ekranas: PC Ekrano
Prekės Pavadinimas: GR Hunter
Pavadinimas: Medžiotojas 4025 nls kūno sveikatos analayzer
Prašymas: Žmogaus palaikykite kūno
Kilmės Vieta: Kinija, Kinija
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
Garantija: 3 metai
Kalba: Multilanguage Versija rinktis
funkcija: Kūno Sveiką Žymės
OS: Visas "windows" sistema
Modelio Numeris: VT-4025

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų