Atsparus Vandeniui Vėjo Pirštines, Dviračių Nuoma Pirštinės Vyrams, Moterims, Paminkštintas Anti Slip Kalnų Dviračių Pirštinės TouchScreen Moterų Pirštinės

Sandėlyje
€20.99 €10.49

Aprašymas:

Non-slip, kvėpuojantis ir patogus/anti-slip ir dėvėti, atsparus/kelių apsaugos padidinti palmių trinties ir jojimo ilgiau

Palmių poilsio yra storesnis nei moneta.Storis 1 juanis moneta-1.9 MM, ir SBR palmių poilsio yra dvigubai storesnis kaip moneta!Ji turi savybes, atsparus smūgiams, dilimui ir atsparūs karščiui.

Mąstantis nykščio nuvalykite dizainas, ploni medvilniniai kilpiniai audiniai, stipri vandens absorbcija, ne dirginimas odos, patogus nuvalyti prakaito, kai žirgais.

Pirštinė su super didelės vertės, kokybės ir efektyvumo yra labai gera, ir ji gali būti puikiai naudojami įvairiose naudojimo scenarijai

Savybės:

Pareigos: priešslydžio sistema smūgio absorbcijos anti-rudenį

Dydis: S, M, L, XL

Sezonas: Vasaros

Sąrašas:

1*Pusė Piršto Dviračių Pirštinės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patogu Naudoti】anti slip dviračių pirštinės su nepirštuotos dizainas yra labai patogu naudoti, kai žaidžia su mobiliaisiais telefonais žiemą nesirūpindami dėl problemų.

2.【Praktinių Šiluma】Minkštas Kvėpuojantis Dviračių Pirštinės yra būtina turėti dviračių priedų ir žiemą, ir rudenį; labai praktiški ir gali apsaugoti jūsų rankas nuo sunkių šaltą rudenį ir žiemą.

3.【Platus】dviračių pirštinės labai tinka slidinėjimas, važiavimas dviračiu, slidinėjimas, žygiai, lauko sporto, bėgimo ir kitų žiemos lauko veikla.

4.【Puikią Medžiagą】Pusę piršto dviračių pirštinės yra pagaminti iš puikios medžiagos, medžiagos yra odos draugiškas, orui ir patogūs, todėl galite dėvėti juos patogiai, o išlaikyti šiltas.

5.【Puiki Dovana】ne slydimo nepirštuotos pirštinės moterims yra puiki jūsų draugė, mama, arba močiutė, tai puikus subtilus žiemos Kalėdų dovana.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Funkcija: Pusę Piršto
Medžiaga: Oda
Lytis: Unisex
Elemento Tipas: Pirštinės

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų