Automobilių Įbrėžimų Remonto Komplektas Automobilių Įbrėžimų Valiklis Poliravimo Ir Vaškavimo Rinkiniai Efektyvi Dažų Restauratorius Auto Šildomi Priežiūros Produktai

Sandėlyje
€10.19 €5.10

Aprašymas:

Mūsų automobilių įbrėžimų remontas pasta yra puikius rezultatus dėl nežymių įbrėžimų, nėra taikomos didelės vėjo sąlygas.Lengvai laikosi milteliai, prie padengto paviršiaus.Turi puikų poliravimo efektas atkurti jūsų automobilio dažų savo blizgesį.Gali būti naudojami visi dažai ir spalvos, ir bus ne pakenkti dažų.

Specifikacija:

Pavadinimas: automobilių įbrėžimų remontas agentas

Talpa: 60g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Įbrėžimų Remontininkas

1x kempinė

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Profesionalus Taisymas: Specialiai sukurta siekiant atkurti pradinį blizgesį ir spalvų, Auto Įbrėžimų Remontas Pasta skyla ir remontas, dažų įbrėžimai, greitai prisipildo jo veikliosios yrančių šlifavimo smėlis, ir apima įbrėžimų.

2.Lenkijos savo automobiliu: be įbrėžimų remontas, mūsų dažų įbrėžimų valiklis yra efektyvi lenkijos, kad atstato blizgesį dažų ir atneša savo automobilį atgal į savo pradinį blizgesį.

3.Nepalieka Jokių Ženklų: Auto Dažų Įbrėžimai Remonto Rinkinys gali būti naudojamas ant visų dažai ir spalvos, be jokių matomų remonto ženklų, galite naudoti jį saugiai ant bet aišku, kailis, single ar multi-grade dažų.

4.Saugus Naudoti: Mūsų automobilių įbrėžimų remontas, agentas ne pakenkti jūsų automobilių dažai, ir bus chemiškai su automobilių dažai, galite jį naudoti saugiai.

5.Kelis Naudojimas: Tinka mažoms ir šviesos įbrėžimų, tokių kaip durų rankenos bumbulą nagų įbrėžimų, smėlio įbrėžimų, nedideli įbrėžimai, nedideli dažų įbrėžimai, dažų swirls po poliravimo ir kt.Jis taip pat valo asfalto, vabzdžių skerdenos dėmes, užsispyręs priedų, ir dar daugiau.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Elemento Tipas: Sunku Vaškas
Prekės Pavadinimas: vvcesidot

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų