Motociklu Už APRILIA GAMYKLOS 1000 RSV4 GAMYKLOS ABS 1000 2013 RSV4-RF 1000 2016 Stabdžių Suportai Heatsink Stabdžių Plokštės Radiatorių

Sandėlyje
€75.13 €21.79

55499

Tipas:STABDŽIŲ SUPORTAI HEATSINK STABDŽIŲ PLOKŠTĖS RADIATORIŲ

Būklė:100% visiškai naujas

Kiekis :1 vnt

Medžiaga: Aukštos Kokybės Erzina Aliuminio,Naudojami CNC

Lengva įdiegti,Instaliavimo instrukcijos neįskaičiuotos.

-- Jos stilingas dizainas yra puikus savo motociklą

- Aukštos kokybės ir Paprastas montavimas

Sąvoka:

Į meticolous stebėjimo stabdžių sistemos dinamika pagimdė mūsų "Stabdžių Plokštės Radiatorių", ypač su šiluminės energijos transformacijos metu, stabdžių veiksmų ir su šilumos spinduliuotės plinta uždaryti komponentai.Pastebėta, kad dėl įvairių priežasčių, stabdžių sistemos, prarado per pastaruosius metus kai kurie balanso savybes, jie jau pasiekė praeityje, priežasčių, pvz.: greičio charakteristikų atnaujinimas; išlaidų apžvalga tendencija gamintojų; atvykimo sintetinių medžiagų.Čia slypi mūsų tikslas išradimo dviguba funkcija, kad gali, viena vertus, sumažinti šilumos spinduliuotės ateina iš trinkelės link kabliuko ir naftos, o į kitą, sukurti aušinimo padas, siekiant išvengti užsitęsusios kritinės temperatūros.

Taigi, mes padarėme specialią Hibridinio Įklotai susideda iš dviejų dalių: vienas pagamintas su specialiomis terminio plieno, kitas susideda iš lengvų lydinių su aukštais šilumos valiutos keitimo kursą.

Projektas buvo atliekamas po vienerių metų tyrimų, bandymų ir palyginti padaryta teisė, ant bėgių prieš išleidžiant galutinę versiją.

Projekto:

Mūsų šilumos šalintuvai (radiatoriai) buvo sukurta, naudojant dviejų skirtingų metalo elementai optimizuoti šilumos izoliacija, stabdžių trinkelės, kuriuos suportas ir aušinimo dalį.

Pagrindinė mūsų šilumos kriaukle yra pagaminti iš specialaus plieno terminio su aukšto laipsnio šilumos laidumas.Medžiaga yra pirmas pjovimas lazeriu ir tada CNC naudojami mūsų seminarai, laiko tarpsniai yra du tikslų, pirmiausia siekiant sumažinti kontaktų, antroji laida karšto oro susidaro viduje stabdžių stūmoklio ertmę sumažinti karšto kameros poveikį, ir dauginimo šilumos stūmoklio ir naftos.Pagrindinio korpuso plieno kriauklė yra prijungtas prie lengvojo lydinio heatsink pagaminti iš specialaus aliuminio su aukšto šilumos laidumo, kurios paskirtis-padėti procesą šilumos išsklaidymo.

Mūsų bandymai parodė, sumažinti temperatūrą stabdžių trinkelės iki 20 laipsnių, ir patobulintas stabdžių, neįtikėtiną stabilumą ne stabdymo pradžios, optimalų rollback vertę, stabdžių trinkelės,, dėl karšto nemokama ratų.Be to, stabdžių trinkelės, parodė, kad turi ilgesnę gyvenimo trukmę 25% dėl to, kad mažiau temperatūra apsunkinti naudojimo.

Projektas buvo kuriamas daugiau nei metus ir per šį laiką mes turime naudoti skirtingų motociklų, ir visada gaunu tą patį rezultatą.

Kurti:

Projektas truko vienerius metus, mes pradėjome pasirinkimas medžiagų ir jų gamybos proceso metu.Įvairių sudėčių ir įvairių medžiagų apdirbimo buvo išbandyta, mes turime naudoti duomenų įsigijimas įrankiai ir specialios šilumos kameros vaizdą šilumos sklidimo nagrinėjant skirtingų vietų stabdžių suportas ir stabdžių trinkelės.Mes praleido daugiau nei 500 valandų grandine ir 20,000 km kelių bandymų.

Iš viso produktas buvo išbandytas ant šešių skirtingų motociklų ir įvairiomis naudojimo sąlygomis.

Taigi, mes turime ateiti su šių sudėčių, kurios, mūsų nuomone, garantija tikslią kompromisas tarp efektyvumo, svoris, kaina ir paprastas montavimas.

Įmontuoti:

UŽ APRILIA RSV4 GAMYKLOS 1000 2009-2010 M.

UŽ APRILIA RSV4 GAMYKLOS ABS 1000 2013

UŽ APRILIA RSV4 GAMYKLOS BVKKMN 1000 2011-2012 M.

UŽ APRILIA RSV4 GAMYKLOS BVKKMN R - ABS 1000 2011-2013 M.

UŽ APRILIA RSV4 SBK LENKTYNIŲ 1000 2009-2010 M.

UŽ APRILIA RSV4-R 1000 2010

UŽ APRILIA RSV4-R BVKKMN - ABS 1000 2011-2014 M.

UŽ APRILIA RSV4-RF 1000 2016

UŽ APRILIA RSV4-RR 1000 2015-2020 M.

PASTABA

Mes tiekiame didmeninė, jei jūs ieškote už didmenines kainas,prašome susisiekti su mumis ir gauti mažiausią įmanomą kainą.

Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums, 5-žvaigždučių atsiliepimų.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikti pranešimą mus.Mes padėsime jums tvarkyti problemą kuo greičiau.

Jei paketas yra prarasta tranzitu, prašome susisiekti su ribotą laiką, ir mes pasirūpinsime, kad siunta karalius

Specifikacijos Aprašymai
Naudoti: Motociklo Stabdžių Suportai Heatsink Stabdžių Plokštės Radiatorių
Sąlyga: 100 % brand new
Prekės Svoris: 0.58kg
Elemento Plotis: 17inch
Pritaikyti: Taip
Elemento Ilgio: 17inch
Modelio Pavadinimas: Motociklo Stabdžių Suportai Heatsink Stabdžių Plokštės Radiatorių
Elemento Aukštis: 4.5inch
Prekės Spalva: KAIP PARODYTA
Medžiagos Tipas: CNC Aliuminio+ plienas, CNC Aliuminio
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų