Kalėdų Nagų Folija Perdavimo Lipdukas Snaigės, Sniego Santa Nagų Dailės Blizgučiai, Lipdukai Apdailos Kalėdos Serijos Nagai Priėmimo Dalys

Sandėlyje
€4.90 €2.45

Kategorijos: Grožis Ir Sveikata
Prekės kodas: # s11437

7568

Pristatymas :

1.1-5 darbo Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį.

2.Prašome nurodyti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3.DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai.Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Atsiliepimai:

1.Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !!

2.Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Susisiekite Su Mumis:

1.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

2.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums!!!

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas: MAFANAILS
Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
Elemento Tipas: Lipdukas & Decal

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų