Vasaros Dramblys Butterfly Art 3D Atspausdintas T-shirt Moterų trumpomis Rankovėmis Harajuku Moterų Drabužių Mados Atsitiktinis Viršų Kasdien T-shirt

Sandėlyje
€129.09 €21.94

Žymos: moterų marškinėliai vasaros drabužių spausdinti, moterų marškinėliai 3d spausdinimo dramblys, 3d dramblys spausdinti trumpas rankovės

Kategorijos: Viršūnės & Tees
Prekės kodas: # s11546

Apie Laivybos

1. Mes atsiųsime elementus per 1-5 dienas (darbo dienas, o ne poilsio sezono), kai mokėjimo yra comfirmed pagal platfrom.

2. Kartais, mes neturime sekti jūsų pasirinktą laivybos būdas, nes mes pasirinkti efektyviausias laivybos kelią jums.Leiskite jums gauti produkto greičiau.

3. Jei negavote jūsų siunta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

4.Prašome don ' t open ginčų, be jokių ryšių , tai nesąžiningas pardavėjas .Mes padėsime jums išspręsti problemas .

Po Pardavimo Paslaugos

1. Jei produktas yra ne taip, aprašymas ar skaldytų dėl tranzito,prašome atsiųsti mums nuotrauką,mes bus padaryti, grąžinti visą arba siųsti naują produktą jums.

2. Jei sklypas nėra arba kai kurių produktų trūksta ,prašome susisiekti ir siųskite mums nuotraukas, mes išsiųsti trūksta prekes /sklypo jūs arba padaryti visiškai grąžinti pinigus.

Atsiliepimai

1.Jei jums patinka mūsų produktas,gal galite pateikti mums 5 žvaigždučių pastabas ir dalintis su savo draugu.Jūsų vertina mūsų galią tapti puiki kompanija.

2. Jei turite klausimų apie mūsų produkto, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti komentarą.Mes padarysime viską, kad suteikti jums patenkinti sprendimas.

Vasaros dramblys Butterfly Art 3D atspausdintas T-shirt moterų trumpomis rankovėmis Harajuku moterų drabužių mados atsitiktinis viršų kasdien T-shirt

Trumparankoviai Mados Minkštas Ir Patogus

Specifikacijos Aprašymai
Amžius: 25-34
Stilius: Atsitiktinis
Kilmės: Žemyninė Kinija
Viršūnės Tipas: Tees
Modelio Numeris: Paprastųjų
Tinka Tipas: Reguliariai
Drabužių Ilgis: Reguliariai
Audinio Tipas: Broadcloth
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Juos: Menas
Sezonas: Vasaros
Apdaila: Appliques
Rankovės Stilius: Reguliariai
Modelio Tipas: spausdinti Naujovė Dramblys Meno Drugelis
Lytis: MOTERIS
Apykaklės: O-Kaklo
Elemento Tipas: Topai
Elastingumas: Šiek Tiek Strech
CN: Jiangxi
Rankovės Ilgis(cm): Trumpas
Medžiaga: Poliesteris, Spandex

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-06-21

GRAŽUS!

Jums taip pat patiktų