Vaikų Sporto Kneepad Šokių Kelio Raštas Tinklinis, Jogos Kelio Įtvaras Paramos Žiemos Kojų Šildytuvus Sporto Treniruotės Mokymo Padas

Sandėlyje
€3.24 €2.26

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s11678

Kulka Taškų:

1、Gaminio Medžiaga: Mūsų kelio pagalvėlės yra pagamintos iš nailono medžiagos, kuris yra stiprus, lankstus, wearproof ir elastinga.Ir 0 liuminescencinės agentas, nr. savitą kvapą, 0 dirginimas.Ji veiksmingai teikia tvirtą paramą kelio, ir taip pat saugo kelio šiltas ir sumažina sąstingį.

2、įvairias Programas: Mūsų antkelius tinka visų sporto veiklą, kuri gali pakenkti sąnarių, pvz., bėgimas, važiavimas dviračiu, krepšinis, futbolas, futbolas, dviračiai, tenisas, žygiai, tinklinis ir pan., ir greitai sugeria prakaitą išlaikyti kojas sausas bekvapis.Jis gali būti naudojamas patogiai valandas.

3、Daugiafunkcinis Kelio Rankovės: Mūsų nuostabios pagalvėlės gali būti naudojama padengti kelių ir alkūnių, numatantis dvigubos apsaugos jauni tyrinėtojai.Jis tinka dėvėti laikotarpiais neveiklumo, arba krūvio metu.Ji gali padėti išlaikyti šilumą ir saugoti raumenis.

4、tinkamiausias Dydis: Universalus dydis (tinka maždaug 3-12 metų), tinka kairę arba į dešinę kelio, unisex, tinka mergaitėms ir berniukams.Nereikia matuoti arba tikrinti dydžio žemėlapis-vienas dydis produktas suteikia pirkti antkelius super lengva!

5、Kokybės Užtikrinimas: Bendroji garantija ir geriausias aptarnavimas po pardavimo.Jei pastebėsite kokių nors problemų, tokių kaip sugedęs ar pažeistas dalis prieš ar po naudojimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Specifikacija:

Taikoma amžius: 3-12 metų amžiaus

Medžiaga: nailonas

Dydis: apie 10*21.5*1cm/3.94*8.46*0.39 į

Svoris: apie 110g

Pakuotės dydis: apie 14*25*2cm/5.51*9.84*0.79 į

Pakuotės svoris: apie 120 g

Pakavimo Sąrašas:

Kelio Trinkelėmis*2 (pora)

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Puikus Meistriškumo ] Atsparus posūkiais ir apsukų, dilimui ir elastingumą, Vaikai antkelius yra pagamintas iš pasirinkto nailono medžiagos su didelio stiprumo, gydomi išskirtinį kūrinys ilgai paslaugos.

2. [ Plačiai Taikomas ] Mažų Kelio Įtvaras tinka visiems sporto veikla, kurios turi didelį spaudimą, sąnarių, puikus bėgimas, važiavimas dviračiu, krepšinis, futbolas, tenisas, žygiai, tinklinis ir t.t., greitai sugeria prakaitą ir išlaikyti savo kojas sausas ir bekvapis.

3. [ Universalus Naudoja ] Veiksmingai pastovus slėgis ir stabili parama kelio, Apsauginių Kelio Rankovės tinka dėvėti per neveiklumo arba naudotis, tai gali padėti išlaikyti šilumą, siekiant apsaugoti raumenis, gali būti naudojamas kelio sąnario ir alkūnės aprėptį suteikti dvigubą apsaugą jauni tyrinėtojai.

4. [ Tinka daugiau Vaikams ] Bamblys Kelio Raštas tinka tiek į kairę arba į dešinę kelio, ir vyrų, ir moterų, ir tinka mergaitėms ir berniukams, nereikia matuoti arba tikrinti dydžio diagramos, dydis produktas daro pirkimo antkelius super lengva, universaliai tinka maždaug 3-12 metų amžiaus vaikai.

5. [ Geriausia Dovana Vaikams ] Kelio Įtvaras Rankovės tinka gimtadienio dovanos ir gali būti naudojamas patogiai valandas, laikant kelio šiltas ir sumažinti sustingimą, puikus ir turiningas dovana jūsų mažai dukros ar sūnūs apsaugoti savo kelius, o daro sporto.

Specifikacijos Aprašymai
Amžius: Virš 13, Vaikai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų