Konllen Carom Biliardo Lazda Nekilnojamojo Apdaila Mažos Deformacijos 3 Pagalvėlė Carom Cue 12 Vienetų 1 Velenas Technologijų 142cm 12mm Libre Cue

Sandėlyje
€1 111.12 €744.45

Žymos: biliardo lazda

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s11738

modname=ckeditor

【Amatų】Užpakalis naudoja gėlių kompozicijų ir apdaila žiedas technologiją, kuri yra viršuje.Abu dilbio ir užpakalis yra 4 ilgi ir 4 trumpi kietos medienos inkrustacijos gėlių puokštes.

【Veleno】12 vienetų 1 Technologijų veleno yra į šio veleno per daug profesionalių procesus.Ji priklauso išimtinės ritės iš Carom žaidėjų.Vidus yra pagamintas balsa medienos užtikrinti grįžtamąjį ryšį ir jausti fotografiją.

【Patarimas】KONLLEN High-end pigskin patarimas yra specialiai sukurta Carom žaidėjų. 12-12.2 mm,kurios gali suteikti jums puikus žvejybos poveikį.

【Bendras】Cue yra 142cm, koreguoti svorį,naudokite 3/8*8 professional radial pin, visi jie yra pareikšti daugiau profesinės stabilumo ir kontroliuoti, kas pataikyti yra savotiškas malonumas.

【Profesinės】carom cue-tai atskaitos taškas, pagal pasaulio aukščiausio lygio egzistavimo.Skaidrus dėžė, stabilių rezultatų,maža deformacija, puikus surinkimas profesionalus lazda.

Specifikacijos Aprašymai
Modelio Numeris: cxd
Tipas: Centro Bendras Cue
Svoris: 20oz
Dilbio: Ąžuolas
Kilmės: JAV(Kilmės)
Bendras: Nerūdijančio Plieno
Struktūra: 1/2 Padalinta Cue
Užpakalis Rankovės: Ebony
Prekės Pavadinimas: konllen
Ilgis: 142cm
Klasifikacija: Carom Cue, Devyni-kamuolys Kamuolys Rankos
Sportas: Carom Biliardas

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų