P52 Smart Sporto Žiūrėti: Galutinis Sveikatos Apyrankė su Širdies ritmo, Kraujo ir Deguonies, ir Miego Stebėjimo

Sandėlyje
€557.99

Pristatome mūsų naujausias produktas, Smart Fitness Tracker Sukurta sveikata besirūpinančių asmenų, tai moderniausias prietaisas sujungia pažangias technologijas su aptakus dizainas, siekiant suteikti jums su ultimate fitness kompanionas.Su 24-valandų širdies ritmo monitoringo, dabar galite sekti savo širdies susitraukimų per dieną, leidžia jums optimizuoti savo treniruotes ir stebėti savo bendrą širdies ir kraujagyslių sveikatai.Mūsų miego valdymo funkcija užtikrina, kad gausite ramus miegas analizuoti savo miego ir teikti asmenines rekomendacijas, kaip gerinti.

Įrengta mokslinių naudotis stebėjimo, mūsų Protingas Fitness Tracker tiksliai įrašus savo žingsnius, atstumą ir sudegintas kalorijas, padėti jums pasiekti savo tinkamumą tikslų.Nerimauja sėdi per ilgai?Mūsų sėdimas priminimo funkcija įspės jus imtis pertraukos ir ilgiau išlikti aktyvūs visą dieną.

Featuring aukštos raiškos ekrane galite lengvai peržiūrėti savo fitneso duomenis ir pranešimus su krištolo skaidrumo ir aiškumo.Ilgą baterijos tarnavimo laiką užtikrina, kad jūs galite nešioti visą dieną, nesirūpindami dažnai įkrauti.Patvarus dirželis medžiaga užtikrina komfortą ir ilgaamžiškumą, todėl puikiai tinka kasdien dėvėti.

Kraunasi vėjas mūsų greito įkrovimo technologija, todėl galite greitai galios iki Išmaniųjų Fitness Tracker ir gauti atgal į savo aktyvų gyvenimo būdą.

Investuoti į savo sveikatą ir tinkamumą su mūsų Smart Fitness Tracker.Tai laikas imtis kontroliuoti savo savijautą ir pasiekti naujų aukštumų savo fitneso kelionę.Kad šiandien jūsų ir patirties, kaip tai gali pakeisti jūsų gyvenimą

Specifikacijos Aprašymai
RAM: 128MB
Kelis Ratukus: Taip
SIM Kortelės Prieinamos: No
Tinklo Režimas: Nėra
funkcija: Širdies Ritmo Tracker, miego tracker, Passometer, 24 valandų instrukcija
Kalbos: Lietuvių, Ispanų, Vokiečių, Korėjiečių, Ukrainos, Japonų, Arabų, Prancūzų, ITALIJOS, Portugalų
Balso asistentas built-in: No
ROM: 128MB
Mechanizmas: No
Metrikos matuojamas: Miego Stebėti, Kraujo Deguonies Stebėti, Kraujo Spaudimo Monitorius, Širdies Ritmo Monitorius
Kategorijos: Smart Laikrodžiai
GPS: No
"Bluetooth" suderinama Versija: 4.0
Atsparus Vandeniui Klasė: Gyvenimo Vandeniui
Veiklos Stebimi: Kita
Prekės Pavadinimas: HMTX
Baterijos Talpa: 180-220mAh
Sistema: Nėra
Galinio Vaizdo Kamera: Nėra
Tipas: Dėl Riešo
Kilmės: Žemyninė Kinija
Suderinamumas: Viskas Suderinama

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų