1680D Atsparus Vandeniui, Orinės Stogo Saugojimo Krepšys Suderinama su Polaris RZR XP PRO RZR XP 1000 Turbo S Pioneer 2019-2022 2023

Sandėlyje
€126.96 €95.21

Kategorijos: Motociklo & ATV
Prekės kodas: # s12097

**Pastaba: KEMIMOTO dalys yra ne rėmėjų arba patvirtinti, arba susiję su prekių ženklų, jo dalys, tinkamos, įskaitant Polaris Industries,BRP, HONDA,YAMAHA.

Aprašymas

Gamintojas: KEMIMOTO

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: 1680D vandeniui ir dėvėjimuisi atsparios Oksfordo audinio, SBS, vandeniui atsparus užtrauktukas

Spalva: Juoda

Suderinama su Polaris RZR

2022-2023 RZR XP PRO/ XP 4 Sportas

2020-2023 RZR XP PRO/ XP 4 Ultimate " /Premium

2020-2023 RZR XP PRO LE

2020-2023 RZR XP PRO / XP 4

2020-2023 RZR Turbo S / S4

2019-2023 RZR XP 1000 / XP 4

Produkto Savybės

● Skirtingai nuo kitų užtrauktukų, kad yra linkę rūdyti, mūsų SBS paslėptas vandeniui atsparus užtrauktukas nereikia nerimauti dėl dulkių, purvo, šiukšlių ir kitų nešvarumų ant užtrauktukų, kad negali būti atidaromas ir uždaromas.

● Stogo maišelis yra pagamintas iš 1680D didelio tankio Oksfordo audinys, kuris turi didelį atsparumą tempimui ir trinčiai, puikus vandenį atstumiančią, ir viduje krepšys yra atsparus vandeniui danga, siekiant užkirsti kelią vandens ar dulkių, patekti į jį ir užtikrinti savo daiktus, Ji yra švari ir sausa, kai dedamas.

● Mūsų stogo krepšys turi didelės talpos.Yra 4 saugojimo kamerų, skirtas saugoti įvairių daiktų, ir vienas iš jų yra skaidrus PVC maišelį, kuris gali būti naudojamas vietoje elementus, pvz., žemėlapius, kuris gali būti lengvai peržiūrėti vairuojant.

● Stogo krepšys yra nustatyta diržas, kuri galima greitai sumontuoti.Viduryje krepšys yra įrengtas su rankena sagtis.Kai krepšys yra ne reikia, ji gali būti sulankstyti ir atliko.Saugojimo kišenė ant nugaros gali saugoti austiniai diržai.

● Stogo maišas 10 austiniai diržai, dirželiai, plius gumos anti-slydimo juostos ir saugojimo guminiai žiedai, kurie gali užtikrinti tvirtumo ir stabilumo, stogo maišelį vairuojant intensyviai.

Pakuotė:

1 * Krepšys

**Skelbimas

Šios prekės nėra licencijuotas Honda/Yamaha/Polaris/Can Am/Kawasaki/CF Moto/BRP produkto.Mes neturime pretenzijų į nuosavybės ir neturi jokių ryšių su "Honda" /Yamaha/Polaris/Can Am/Kawasaki/CF Moto/BRP.Bet Honda/Yamaha/Polaris/Can Am/Kawasaki/CF Moto/BRP autorių teisės ir prekių ženklai priklauso atitinkamiems savininkams.Išskyrus atvejus, konkrečiai nustatyti, kaip, pavyzdžiui, mūsų naudoti trečiosios šalies prekių ženklai nerodo jokių santykių, rėmėjų, arba patvirtinimo tarp jav ir Honda/Yamaha/Polaris/Can Am/Kawasaki/CF Moto/BRP.Visas nuorodas mūsų (arba įmonės pavadinimą) (arba pardavėjas) į trečiosios šalies prekių ženklai yra identifikuoti atitinkamas trečiosios šalies prekių ir laikoma vardininko sąžiningo naudojimo pagal prekių ženklų įstatymo.

Specifikacijos Aprašymai
Elemento Aukštis: 14.5cm
Elemento Plotis: 19cm
Prekės Pavadinimas: KEMiMOTO
Garantija: Taip
Suderinamas Su: Polaris RZR XP PRO/XP 4
Prekės Svoris: 1.36kg
ATV Markės/Modelio: Polaris
Sąlyga: 100% Brand New
Spalva: Juoda
Kilmės: Žemyninė Kinija
Elemento Ilgio: 41.5cm
Prekės Skersmuo: 0inch
Medžiagos Tipas: 1680D vandeniui ir dėvėjimuisi atsparios Oxford medžiaga, SBS vandeniui zippe

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų