Viršutinėje Lentelės su Įkrovimo Stoties, Siauro Galo Lentelė su USB jungtimis & Elektros lizdų, 3 Pakopų Spintelė su Saugojimo Stalčius Pabaigos

Sandėlyje
€611.99 €471.23

Siauras pusėje stalo su audinio stalčių ir 3 sandėliavimo lentynos, šis flip viršutinėje lentelėje gali būti naudojamas kaip galutinis lentelę arba spintelė į kambarį ir miegamąjį.

Viršų galima atidaryti atskirai, be, turinčius įtakos naudoti kita pusė kompiuterio.Kai jūs atidarykite ir uždarykite atverčiamąjį dangtelį, jūs don\\'t turi aiškią kita pusė nuolat.Stalčiai, taip pat gali būti ištrauktas saugojimo be eikvoti erdvės viduje.

2 Standard Plug Realizavimo ir 2 USB Prievadai, su Kabelių Valdymo, 5.3 pėdų ilgio maitinimo laidas.Su šiuo slim pusėje stalo, maitinimo šaltinis, yra visi aplink jus.

Naudojant plieno rėmas paramos ir drožlių plokštės, šis kaimiškas ruda pabaigos lentelė su USB yra stabilus ir tvirtas, su viršuje guolių talpa 60 £ ir kiekviena lentyna gali turėti 20 svarų.

【???????????????? ???????? ????????????????????????????????】Bendras matmuo: 23.6 x 11.8 x 24 cm.Priedai turime visus montavimo įrankiai ir aiškius nurodymus, visiškai surinkti 30 minučių.

Kištuko stilius bus ne jūsų naudojimo, kelių kištukai gali būti naudojami vienu metu.

Specifikacijos Aprašymai
Data Pirmą: Gruodžio 1 d., 2021
ASIN: B09MTFVB31
modelis: Kietas
Gaminio Matmenys: 23.6 D x 11.8 W x 24 H
Baldų Apdaila: Legiruotojo Plieno
Lentelėje dizainas: Spintelė
Stilius: Kaimo turizmas
Pagrindo Tipas: kojos
Spalva: Kaimiškas Ruda
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Pavadinimas: SW Flip-Šoninis staliukas su Anga
Prekės modelio numeris: ABZ007DHS
Kambario Tipas: Miegamasis, Gyvenamasis Kambarys
Prekės Svoris: 19.8 Pounds, 19.8 pounds
Speciali Funkcija: Saugojimas, USB prievadas, Lengva surinkti

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų