Nano " Automobilių Scratch Remover Audiniu Automobilių Dažai Atkurti Audiniu Įbrėžimų, Dėmių Automobilių Scratch Remover Audinys Automobilių Dažai

Sandėlyje
€35.65 €17.83

Nano " Automobilių Scratch Remover Medžiaga yra patogus įrankis ištrinti įbrėžimų, vandens dėmes, bei kitas žymes nuo jūsų automobilį.Jis naudoja nano-remonto technologijų atkurti automobilio blizgesį ir lygumą.Jis veikia ant visų rūšių automobiliai, iš sedano į Visureigius.Jis yra mažo dydžio, todėl jūs galite lengvai išsaugoti savo daiktadėžė ar kamieno.Taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais, kuriems reikia greitai nustatyti savo automobilius.Nano " Automobilių Scratch Remover Audinys yra puikus sprendimas laikyti jūsų automobilį, ieško naujų ir gražus.

Techniniai duomenys:

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Lengva Naudoti:

1. Nuplaukite automobilį ir nusausinkite sausu skudurėliu.Šis žingsnis yra valyti dulkes ir įsitikinkite, kad jis yra sausas.

2. Imtis nulio remonto medžiagos skiaute ir pakartoti nuvalykite nulio ir taikyti šiek tiek slėgis.

3. Jei audinys nukrito ant grindų po, prašome naudoti jį dar kartą, taip, kad smėlio ar dar ką nors pakimba ant audiniai bus pažeisti jūsų automobilio.

4. Nuvalykite jį švariu sausu rankšluosčiu, shine, bus galima atkurti natūraliai.

5. Nereikia plauti tai įbrėžimams pašalinti skudurėliu po naudojimo ir įdėti jį atgal į maišelį.Jį laikykite sandarų naudoti pakartotinai.

Įspėjimas:

1. Nenaudokite audinio, su vandens ir laikykite ma¾iems vaikams.

2. Jis turėtų būti naudojamas mažas plotas pirma išbandyti, suderinamumo.

3. Remonto audinys neturėtų būti plaunami vandeniu prieš naudojimą ir įsitikinkite, kad remonto srityje, yra sausa.

4. Po naudojant nulio remonto audiniu, nuvalykite jį švariu ir sausu rankšluosčiu, liustras, bus galima atkurti natūraliai.

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Nano sparkle medžiaga automobilio įbrėžimams šalinti

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nano-Remonto ir Poliravimo: Ši medžiaga naudojama nano-remonto technologiją, lenkijos ir pašalinti nuo įbrėžimų, bet automobilio paviršiaus lengvai ir greitis.Tai gali sugrąžinti blizgesį jūsų automobiliui, todėl ji atrodo naujas.

2.Jūsų Automobilis Spindi: Daro jūsų automobilis atrodo blizgus, šio nano " automobilių scratch remover medžiaga yra plačiai naudojamas dažų įbrėžimai, automobilių įbrėžimų ir vandens dėmes, tinka automobilių poliravimas ir rūdžių problemų.

3.Plačiai Naudojamas: Tai nano sparkle medžiaga yra universalus automobilio įbrėžimų šalinimo medžiaga, tinka automobiliai, sunkvežimiai, Visureigiai, minivenai, ir daugiau, plačiai naudojamas įvairius automobilių tipus.

4.Lengva Nešiotis: Tai nano " automobilių scratch remover medžiaga yra mažas ir lengvas, todėl jūs galite pasiimti su savimi, kur bebūtumėte.Nesvarbu, ar esate namuose ar keliaujate, galite naudoti ją efektyviai šalina įbrėžimus nuo jūsų automobilio.

5.Naudoti Paprasta: galima naudoti automobiliai iš skirtingų spalvų, tai nano magija medžiaga suteikia ilgalaikę apsaugą jūsų automobilio dažų, lengva taikyti ant švarios automobilių dažai be vandens ir dulkių.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų