Žingsnis Išmatose Po Stalu Shakeable Kojoms Su Pėdų Massager Volai Tvirtas Nešantis Shakeable Masažuoti Kojų Suaugusiems

Sandėlyje
€17.07 €11.94

Šis žingsnis išmatose po stalu funkcijos didelis volelis masažas ramina, kad jūsų kojos ir atpalaiduoja jūsų kūno.Taip pat galite mėgautis pėdų masažas iš masažo grūdai.Non-slip mat neleidžia išmatose nuo apsivertimo arba išslystančiomis toli, užtikrinti savo saugumą ir stabilumą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pagal Stalas Kojoms

Dydis: apie 34*25*13cm/13.38*9.84*5.11 cm

Medžiaga: PP medžiaga

Spalva: Juoda/Pilka/Balta

Taikoma scena: dirbti, mokytis, gyvenamasis kambarys

Paketų Sąrašo:

Pagal Stalas Pakoja *1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Masažuojant Dizainas: Su masažo dizainas ir didelis volelis masažas, šis žingsnis išmatose po stalu " gali suteikti jums atsipalaiduoti jūsų raumenys.Jis taip pat gali atsipalaiduoti savo koja paspaudus kiekvieno sluoksnio jūsų pėdos.

2.Maloni Naujiena: Ji ramina kojas ir atpalaiduoja savo kūną ir protą.Tai yra privalumas naudojant šį žingsnį išmatose po stalu.Tai romanas, ir malonus būdas dirbti.

3.Tvirtas ir Stabilus: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos PP, tai po stalo koja išmatose yra storas ir tvirtas, užtikrinant saugų ir patogų naudojimą pagal jūsų stalo.

4.Greitas Montavimas: Šis žingsnis išmatose po stalu funkcijų, užapvalintais kampais, kad išvengti traumų nuo šiurkščių kraštų.Ji taip pat yra paprastas dizainas su kelių dalių, kurios daro jį lengva surinkti ir naudoti.

5.Stabilumas ir Saugumas: Šis žingsnis išmatose pagal masažo stalas turi grūdai, kurie suteikia raminantį pėdų masažas, o jūs sėdėti ar stovėti.Ji taip pat yra neslidus kilimėlis, kuris apsaugo nuo išmatų iš judančių arba kenkia jūsų grindims.Jūs galite mėgautis atsipalaiduoti ir saugi patirties su šia kėdė.

Specifikacijos Aprašymai
Tipas: Gyvenamojo Kambario Baldai
Konkrečias Naudojimo: Namų Išmatose & Osmanų
Kilmės Vieta: Kinija
Dydis: other
Bendro Naudojimo: Namų Baldai
Sulankstyti: No
Išvaizda: Modernus Stilius
Modelio Numeris: Ergonomiškas Foot Massager Kojoms
Kilmės: Žemyninė Kinija
Stilius: Europoje Ir Amerikoje
Medžiaga: plastikiniai

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų