Padangų Dažų Žymeklis Parkeris Vandeniui Baltos spalvos Žymeklis Rašikliai Švaresnis Auto Gumos Pen Dažų Dažų Padangų Nuolatinis Dažų Gabaritinis Metalo O2Y7

Sandėlyje
€2.10 €1.13

Taškai:

1Fade Atsparus ir WaterproofTire dažų žymekliai yra greitai džiūstantys, išnyks atsparus ir atsparus vandeniui, todėl šis dažų žymeklis puikus menininkai, studentai, paaugliai ir suaugusieji.

2Safe MaterialEach padangų dažų žymeklis yra pagaminti kvalifikuotų aliejaus pagrindu dažai, atsparus vandeniui ir drėgmei atsparios, tvirtos aprėptį, ne nyksta, ir saugūs vaikams ir naminiams gyvūnams.

3Thoughtful DesignFeatures novatoriškas vožtuvas dizainas sandarus sandarinami, net rašalo išeigą ir sklandžiai rašyti be sustojimo arba nesandarus. 3mm pen plunksnų yra skirtas išsamiai darbą, suteikti jums tiksliai, lengva naudoti kontrolės.

4Convenient į UseShake pen aukštyn ir žemyn apie 10 40 kartų prieš kiekvieną kartą naudoti.Dažai įbrėžimams teritorija iki nulio yra taikoma.

5Wide FunctionsThis automobilio dažų rašiklis yra labai praktiška.Jūs galite naudoti ją rašyti kavinė lentos, baras, bistro meniu, lentos etiketės, automobilių stiklai, automobilių padangos, namo langai, aliumininiai skydai, veidrodžiai ir t. t.

Aprašymas:

Jūs galite lengvai rašyti apie įvairius eksterjero, tokias kaip lentos etiketės, automobilių langai, namas langai, aliumininiai skydai, veidrodžiai ir t. t.Šio automobilio dažų rašiklis taip pat puikiai tinka padangų apdaila.

Specifikacija:

Pavadinimas: Padangų Dažų Žymeklis Parkeris

Dydis: apie 14.5*1,8 cm/5.71x0.71 colių

Spalva: Balta

Rašalo Turinys: apie 6ml

Pakavimo Sąrašas:

4pcs x Balta Padangų Žymeklis Parkeris

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Specifikacijos Aprašymai
Tipas: Parkeris
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų