Motociklo Priekinio Stiklo, Antklodės, Motorolerių, Motociklų Vėjo Kojos Padengti Šiltas Kelio Antklodė Šilčiau Žiemos Motociklo Priedai

Sandėlyje
€37.71 €26.02

Žymos: motociklo priekinio stiklo, antklodės, motorolerių, motociklų vėjo kojos dangtis

Motociklo Priekinio Stiklo, Antklodės, Motorolerių, Motociklų Vėjo Kojos Padengti Šiltas Kelio Antklodė Šilčiau Žiemos Motociklo Priedai

Kulka Taškų:

1、Gobtuvu Dizainas: antklodė pasižymi kailio ir cap dizainas, jei nenorite nešioti, jūs galite paversti ją už priekinio stiklo.Kai jums važinėti, nešioti užtikrinti galva yra šiltas ir saugojimas yra patogiau.

2、Pirštinės Dizainas: antklodė pasižymi pasagos rankovės pirštinės dizainas, tai geriau padengti savo rankas, kai žirgais, atsparaus šalčiui ir invazija, ja naudotis yra patogu ir šilta.

3、atspindinčias juostas: Ir rankovės, kad antklodė yra suprojektuoti su atspindinčiomis juostelėmis, kunigaikštystei, pirštinės, padėtis yra labiau prisideda prie saugesnio dviračiais naktį.

4、Pakrypęs Kišenėje: kairės ir dešinės pusių antklodė yra suprojektuoti su pakrypęs didelę kišenę, kuri yra nematoma, ir gražus, ir kišenėje jis yra giliai.Ji yra patogi, įdiegti bendrus elementus, pvz., mobiliojo ryšio telefonas, raktai, neprarandant.

5、Platus naudojimas: antklodė yra plačiai naudojami elektra varomų transporto priemonių ir motociklų remontas.

Savybės:

Kai esate ne dviračiu, skrybėlių, kad antklodė gali būti apverčiamas dėvėti labiau orui.Kai dėvėti apykaklę, jis yra saugesnis, dėvėti skrybėlę važiuojant dviračiu.Kai dviračių, skrybėlę nešioti suteikia apsaugą yra visapusiškesnis ir šilta, ir jūs galite pasirinkti skirtingus būdus, kaip pagal savo skirtingas scenas ir poreikius!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Elektrinių automobilių priekinio stiklo

Medžiaga: PU audinio + baltos spalvos šilko ir medvilnės

Spalva: juoda, sidabro

Naudojimas: šalčio, vėjo, šilta

Taikytinos modeliai: elektrinis automobilis, motociklas

Tinka minios: universalus

Rekomenduojamas aukštis(apie): 163-173cm/64.17-68.11 į

Rekomenduojamas svoris(apie): 60-90kg

Plovimas: skalbimo mašina, saugus, rekomenduojama vandens temperatūra neturi viršyti 40 ° C

Pakavimo Sąrašas:

Motociklo Quiltx1

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Pristatymas:

1. Gavimo laikas = Apdorojimo laikas + Laivybos laikas

2. Apdorojimo Laikas: Apie 5-15 Dienų

3. Laivybos Laikas:

15-26 Dienomis Oro Paštu, Nemokamai.

3-10 Darbo Dienų Iki Express".

Skelbimas:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Ir prašome įsitikinkite, kad jūsų dabartinis adresas teisingą po apmokėjimo per 1-2 dienas!

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra patikrinamas!

Mūsų Garantija:

Jei nesate 100% patenkintas kokybės produktus galite įsigyti galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Atsiliepimai:

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti čia.Ačiū!

Susisiekite Su Mumis:

1. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū!

2. Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.Mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą jūs turite

7.Tai gali būti sticked ant durų,langų,galinio vaizdo veidrodėliai,stoglangis,interjeras,centrinė konsolė,prietaisų skydelis ir t.t...

Specifikacijos Aprašymai
Medžiagos Tipas: Nylon & Medvilnės
Specialios Funkcijos: Apsaugoti nuo vėjo ir šalčio
Modelio Pavadinimas: motociklo kojos dangtis
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų