3pcs Automobilių Langų Valiklį Teptuku Rinkinys prekinis, galinis Stiklo Valytuvas Mikropluošto Valytuvų Cleaner Valymo Šepetys Auto Valymo Plovimo Priemonė, Ilga Rankena

Sandėlyje
€1.21 €0.95

Funkcijos: 1. Lengvai pašalina purvo, dulkių ir pirštų atspaudai ir padeda, kad automobilio langas švarus ir skaidrus. 2. Minkštas mikropluošto dangtį galima lengvai suvynioti ant kilimėlio ar nuimti skalbimui. 3. Ergonomiškai suprojektuota rankena yra lengvai rankena, naudoti ir taupantis. 4. Geras valymo priemonė daugeliui rūšių automobiliai, sunkvežimiai, Džipai, ir RVs langai, stiklai.

5. Ištraukiamas Rankena: Į ištraukiamas rankena, ne tik yra minkšta kempine padengti, siekiant užtikrinti savo komfortą ir valant langų, bet taip pat reguliuojamo ilgio rankena, taip pat leidžia lengviau valyti automobilio stiklo.

6. 180°Swiveled Trikampio Vadovas: Suprojektuoti su posūkio Aikštėje galvos, kad visiškai prigludusios prie stiklo, kuris gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu, kad tilptų į stiklo paviršius labai gerai, lengva valyti apačioje automobilio "windows" ar kai kurie sunkiai prieinamose vietose, paprasta naudoti ir lengvas.

7. Nuimamas Mikropluošto Audinys Pagalvėlės: automobilio langų valiklį sudaro 3 gabalus mikropluošto šluostės lengva pakeisti, drėgnas ir sausas naudojimas.Rankšluostis yra pagamintas iš minkštos mikropluošto ir paviršiaus medžiaga yra kruopščiai apdorotos , kurie turi valyti savo transporto priemonę gerai ir niekada sukelti sluoksniais, po valymo.

8. Platus Taikymas: priekinio stiklo valiklis puikiai tinka bet kokio dydžio lengvųjų automobilių, VISUREIGIŲ, sunkvežimių, Visureigių, UTVs, Atv, ir t.t.Jūs galite taip pat naudojamas valyti namus, apima windows, televizorius, monitorius, virtuvės sienos, vonios veidrodžiai, net stalus ir grindis namuose.

9. Lengva Naudotis: Tiesiog slydimo vienas iš mikropluošto audinio danga ant galvos, purškimo vandeniu, ir pradėti plovimo.Ergonomiškai suprojektuota rankena yra lengvai rankena, naudoti ir taupantis.Geras valymo priemonė daugeliui rūšių automobiliai, sunkvežimiai, Džipai, ir RVs langai, stiklai.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas 1. Medžiaga: PP 2. Spalvos: Mėlyna, Žalia 3. Dydis: Apytiksl. 12.5* 8.8 cm / 4.92 * 3.46 4 colių. Rankenos Ilgis: Apie. 40cm / sudarė 15,75 colių, 5. Svoris: Apytiksl. 85g Pakuotė: 1pcs x Automobilio priekinio Stiklo, Langų Valymo Šepetys + 2vnt x pakeisti skudurai

Pastabos :

1.Gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

2.Prašome leisti 1-2mm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū.

3.Jei yra kokių nors problemų su produkto, prašome susisiekite su manimi, prieš jums palikti komentarą, aš darysiu viską, kad išspręsti šią problemą už jus.Dėkojame už jūsų supratimą.

Apie mus : 1.Mes esame naujas pardavėjas, dėl Smartlaikrodis.lt,bet mes, sąžiningas ir atsakingas.Mes tiekiame geriausią aptarnavimą už kiekvieną draugą. 2.Mes siūlome Aukštos kokybės produktus, greitą ir patogų krovinių, puikus aptarnavimas po pardavimo, bet problema, jūs galite susisiekti su mumis. 3.Kaip apšvietimo efektai, objektų gal šiek tiek kitoks, nuotraukas, pls maloniai suprasti.Tks. 4.Mūsų prekės yra tiesiogiai kilę iš Kinijos gamykloje.Visi bendradarbiavo gamykloje bus nagrinėjamas & patikrintas.Visoms prekėms bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas.Mes tikimės, kad turi gerą ir ilgą bendradarbiavimą su jumis, jei norite užsisakyti didelį kiekį, pls siųsti laišką į mus, mes tiekimo geriausia kaina,kiekis,pristatymo laiku. 5.Yra tiek daug įvairių produktų, mūsų parduotuvėje, pasirinkti, kas jums patinka ,ir pls pažymėjo, kad "Skirtingos kainos,Skirtingi kokybės".Mes atsiųsime Maža Dovana, kai užsakymas yra daugiau nei $100. Pristatymas: 1.Jei užsakymo amout daugiau nei $5 bus išsiųsti per 7 dienas su sekimo nr.,stebėjimo nr. gali padėti jums Sekti užsakymų statusą. 2.Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu(apie 15-50days). 3.Jei užsakymo amout daugiau nei $200, mes atsiųsime DHL,EMS,UPS, ar kitoje jūsų pasirinkimas, nemokamas pristatymas, kuriame bus pristatomos per 7-12 dienų.Grąžinimo Politika: 1. Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas nuo gavimo. 2. Pirkėjas turėtų būti atsakinga už laivybos išlaidų grįžo daiktai.Atsiliepimų: 1.Pls palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei esate satified su mūsų produktais, ir mes bus daryti tą patį už jus. 2.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Tks už jūsų paramą!

Specifikacijos Aprašymai
Elemento Ilgio: 40cm
Prekės Svoris: 100g
Elemento Tipas: Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Specialios Funkcijos: Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
Medžiagos Tipas: PP

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-05-12

Visi nuotrauką

Anon

2023-06-22

lengva valyti priekinio lango

Anon

2023-04-11

Labai praktiškas ir nebrangus dinnje valyti jūsų priekinio stiklo automobilį, tačiau taip pat kitose vietose, kuriose jūs negalite dirbti lengvai. Negalėjau praleisti it anymore. Į VIRŠŲ!

Jums taip pat patiktų