Elektros Skristi Tauškutis Zapper Įkrovimo Patalpų Zapper Vaisių Skristi Su 1PCS Teleskopinis Pratęsimas Lazdelė

Sandėlyje
€35.13 €22.83

Kategorijos: Namai Ir Sodas
Prekės kodas: # s14293

Elektros Skristi Tauškutis Zapper Įkrovimo Patalpų Zapper Vaisių Skristi Su 1PCS Teleskopinis Pratęsimas Lazdelė [Sukasi Galva Dizainas]elektros skristi tauškutis yra lengva naudoti skirtingų kampų ir scenarijus.Lengviau sugauti klaidas ant sienos.

[Teleskopinis Pratęsimas Lazdelė]Su teleskopiniu pratęsimo lazdelė, elektros skristi tauškutis, lengvai gali pasiekti aukštų vietų ant lubų.Lazdelė ilgio svyruoja nuo 17 iki 28 cm, suteikia jums pridėta pasiekti reikia įveikti sunkiai pasiekiamas vietas.

[ Įkrovimo Baterija (akumuliatorius]elektros skristi tauškutis yra 1200mAh daugkartinio įkrovimo baterija ilgiau paleisti laiką ir ilgaamžiškumą.Įkrauti per USB Tipo C uosto.

[ 3500V Power]elektros skristi tauškutis bus nužudyti bet skraidančių vabzdžių, tokių kaip musės, vaisinių muselių, uodų, gnat, vapsva, voras, bitė, širšė ar drugys.Ir elektros skristi tauškutis yra 3-sluoksnis, vielos tinklo projektavimo saugos apsaugos.Ne šokas, jei netyčia palietė.

[ Rankinis, Nuolatinis arba Sieninis laikiklis]Rankinius elektros skristi tauškutis, kad sugautų žuvų kiekio klaidų.Nuolatinis elektros skristi tauškutis, kad pritraukti klaidas.Ant sienos montuojama elektrinė skristi tauškutis dėl tvarkingas, sandėliavimo ar pritraukti klaidas, kaip patalpų klaidą zapper namų.

DC įtampa: 3500V

Baterijos talpa: 1200mah

Įėjimo įtampa: DC5V

Įkrovimo trukmė: apie 2 valandas

Uodų kontrolės metodas: elektros šoko nužudyti uodai

Įkrovimo sąsają: tipas-c produktą

Spalva:Balta

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 set x Elektra Skristi Tauškutis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų