Kėlimo Diržai 2VNT Sunku Traukti Riešo Kėlimo Diržais Tvirtinasi Juostos priešslydžio Sistema Trauka Dirželiai Atletikos Kultūrizmo Stiprumas

Sandėlyje
€5.71 €3.70

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s155632

Aprašymas:

Užtikrinti saugią ir produktyvus treniruotės su mūsų Svorio Kėlimo Diržais!Mūsų patogus ir patvarus dirželiai pasiūlyti aukščiausios riešo apsaugos ir funkcija anti-slip tekstūros saugios važiuojant šlapia danga per visą savo kultūrizmo rutinos.Puiki dovana bet fitneso entuziastas, šie dirželiai imsis savo veiklos į kitą lygį!

Specifikacija:

Pavadinimas: Kėlimo Diržai

Medžiaga: nailonas, kempinė

Spalva: Juoda

Gaminio dydis: nemokamai dydis, suskirstyti į kairę ir dešinę rankas

Pakavimo specifikacija: poros

Pakuotės dydis: apie 21*15 cm/8.27*5.91 į

Svoris: apie 140g/pora

Pakavimo Sąrašas:

Kėlimo Diržai*2

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Dėvėti, atsparus ir Patvarus: Pagamintas iš nusidėvėjimui atsparaus nailono medžiagos, šie kėlimo diržai yra kvėpuojantis ir švelnus jūsų odai.Jie gali padėti jums pakelti sunkesnius svorius be kenkia jūsų riešų arba rankų.

2.Patobulintas Veikimas: Su minkšta riešo padding, mūsų kėlimo diržai užtikrinti geresnę core stiprumas ir riešo apsauga, leidžia jums atlikti savo geriausia ir stumti savo ribas, per intensyvias treniruotes.

3.Rankena Enhancement: Featuring anti-slydimo dizainas su tekstūra paviršių, mūsų kėlimo diržai padidinti sukibimą trintį ir apsaugo nuo atsitiktinio lapeliai per intensyvus stiprumo mokymas.

4.Platus Naudojimas: Paimkite savo galiūnų į kitą lygį su mūsų kėlimo diržai.Plačiai naudojamas sportininkų, sunkioji atletika, kryžminio mokymo, ir kultūrizmo, skirtas aukščiausios rankena stiprumo ir traumų prevencija.

5.Nuostabi Dovana: atletikos riešo dirželis gali būti naudojamas kaip dovana duoti savo artimuosius, šeimos narius, ir draugė ar draugas, padėti jiems apsaugoti savo riešų.

Specifikacijos Aprašymai
Taikoma Žmonių: Suaugusiųjų
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų