Dvigubo Veiksmų Purkštuvas Rinkinio Dvigubo Veiksmų Airbrush 0,3 Mm Dažymo Elektrinis Dažų Purkštuvas Rinkinio Dažymo Modelių, Auto Grafika

Sandėlyje
€18.45 €14.95

Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: # s155820

MULTI-PURPOSE AIRBRUSH: Šis rinkinys yra dvejopo veiksmų ir svorio pašarų.Ji dirba airbrushing paraiškos ir dauguma rūšių dažų purškimo žiniasklaida.Puikiai tinka pradedantiesiems, pažangių studentų ir menininkų.

KAIP NAUDOTI: Paspauskite žemyn sukelti oro, tada patraukite atgal dažų.Sureguliuokite purškimo sau, o skystis išleistas tiesiog pirštai juda sukelti Oro dažai kontrolės.

MULTI-PRITAIKYMAS: dažų Purkštuvas skirtas tortas dekoravimo, modeliai, hobis, amatų, auto grafika, laikinos tatuiruotės, nagų dailė, makiažas.Tinka su akrilo dažais, kūno menas dažai, maisto, spalvų, nagų spalva ir oro brush foundation.

ji gali ne tik kontroliuoti skysčių pabaigoje dalis iš airbrush ginklą, bet taip pat pigmento kiekį ir oro sukelti į airbrush pen.Tai labai tinka detalių dažymas, tokių kaip figūrėlės ir miniatiūrų tapyba, tatuiruotės, makiažas, nagų dekoravimo, pyragaičiai ir įvairių meno grafiti.Tinka detalių dažymas, jums padėti forma ir amatų labai plonos linijos.

Danga tiekimo būdas: gravity

Perjungimo režimas: dvigubo veikimo

Standartinis antgalis skersmuo 0:3mm

Purškiamojo dažymo atstumas: 50-100mm

antgalis: 0.3 mm

Purškimo dangos pozicija: viršutinė puodo

Danga puodelio talpa: 7cc

Purškimo reguliavimas: išorės koregavimas

Darbinis oro slėgis: 15-50psi

Pastaba:

Gamyklos partijos yra skirtingos.Mes laivas pagal fabriko siuntą ir rašiklį uodegos spalva yra atsitiktinai išsiųsti, nereikia priimti nurodyta.Atsiprašome už nesklandumus

Spalva:sidabrinė

Medžiaga:Metalas

Pakuotės Turinys:

1 x 0.3 mm Dvigubo Veiksmų Purkštuvas Rinkinio

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: Oro Šepečiai 0,3 Mm Tapyba
Prekės Pavadinimas: FGHGF

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų