Lankstymo Drobės Krepšelį Juda Iškylą Talpinimo Sulankstomas Lauko Saugojimo Krepšys Mini Saugojimo Dėžės Su Ratais Namų Patalpų Kempingas

Sandėlyje
€19.71 €9.85

Kategorijos: Lauko Baldai
Prekės kodas: # s16449

Drobė Lankstymo Krepšelį Juda Iškylą Talpinimo Sulankstomas Lauko Saugojimo Krepšys Mini Saugojimo Dėžės Su Ratais Namų Patalpų Kempingas

Savybės:

1. Kempingas vežimėlio stiliaus saugojimo lange galite lengvai parduotuvėje įvairūs maži kempingų elementus, ir taip pat gali būti naudojamas kaip audinių langelį.

2. Apačioje yra pagaminti iš drobės medžiagos, kuri yra atspari vandeniui, dilimui, ir plyšimui atsparaus.Apačioje tarpsluoksnio yra pagamintas iš PF lenta, kuri gali padengti be apkrovos deformacijos.

3. Ji neužima vietos lauko keliauti, gali būti sulankstyti ir saugomi, ir yra mygtukas dizainas, kuris yra paprastas ir patogus laikyti, kai naudoti, su stipriais praktiškumą.

4.4 easy-glide ir ilgalaikio ratų, kad būtų lengva ir patogu traukti ir iš bet kur, kad transportas būtų paprasta ir lengva.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Krepšelis Saugojimo Dėžutė

Medžiaga: drobė + odinis

Svoris: apie 160 g

Dydis:

Naudojimas: apie 26*16*10 cm/10.24*6.30*3.94 cm

Laikymas: apie 26*17*5 cm/10.24*6.69*1.97 cm

Spalvos: žalia, raudona

Dekoracijos: lauko, kempinge, palapinėje, automobilyje, namuose ir kt

Pakavimo sąrašas:

vežimėlio talpinimo*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir photoing kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Elegantiškas ir Modernus】Šis Sulankstomas Lauko Saugojimo Krepšys yra paprastas, modernus dizainas su krištolo skaidrumo skaidrias spalvas, kad atitiktų bet dekoro, todėl servetėlių laikiklį, kuris suteikia stilingas saugojimo vietos jūsų namuose ir kambaryje.

2.【Sunkiųjų】Mūsų Kempingas Laikymo Dėžutė su savo sunkiosios drobės ir tvirtos statybos, o ne iš kartono, galite būti tikri, kad tai patvarus automobilis organizatorius gali dirbti grubus naudoti lauko sąlygomis.

3.【Išlaikyti Sunkiojo svorio】Tai Riedėjimo Saugojimo Krepšelio apačioje tarpsluoksnio yra pagamintas iš FRONTO valdybos, kuri yra suvynioti dviejų dalių, drobė aukštyn ir žemyn.Jis turi gerą keliamąją ir nebus lengvai deformuojasi.

4.【Atlikti Lengvai】Šios Drobės Lankstymo Vežimėliai turi mažas dydis neužima vietos ir yra lengvai atlikti.Jie yra lengva įdiegti, lengva jums laikyti ir lengvai atlikti.

5.【Praktinio Naudojimo】Mūsų Audinių lango Turėtojas puikiai tinka lauke ir yra geras partneris jūsų lauko kempingas, žygiai, iškylos, žygiai, ir kitos veiklos.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų