2VNT Girnelė Sausgyslės Kelio Įtvaras Paramos Trinkelės, Kelio Skausmo dėl Suplėšyti Menisko ACL MCL Artrito, Sausgyslių Atletikos Veikia

Sandėlyje
€137.89 €67.57

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s166821

Aprašymas:

Atlaikyti Sukrėtimus & Skausmui ATSPARI SUSPAUDIMO BLOKNOTE dirželis stora, turi patellar aplink kelio ir sugeria smūgius.Sumažinti skausmo, susijusios su patellar sausgyslių, megztinis s kelio, bėgiko kelio, chondromalacia.

Papildomas Plačiomis Petnešomis & Visuomet lieka PlaceErgonomic-formos petnešomis kontūrai jūsų girnelė sandariai leisti statyti raumenis.Aukščiausios kokybės medžiagos užtikrina, kad suspaudimas yra vienodas visoje ir lieka vietoje, už bet kokią fizinę veiklą.

Patogus ir Lengvas MaterialSmooth kraštai neturi dirginti odą ir antklodės stora aplink savo kelio taikyti paramos.Net pastebimas.Galite atsiklaupti ir funkcija daug geriau su juo dėl duoti savo kelio, pakankamai pailsėti nuo streso.

Vienas Dydis Tinka Visiems ir Sustiprinta StitchingIt turi daug laisvumo tiek sugriežtinti arba atlaisvinti.Tinka bet kokiam konkrečius poreikius nuo vaiko iki suaugusiojo poilsiui sausgyslė.Suteikia jūsų kelio profesinės apsaugos, siekiant užkirsti kelią labiausiai atsitiktinio sugadinimo.

Specifikacijos Aprašymai
Spalvos: Juoda, Pilka, Mėlyna, rožinė, Raudona
Dydis: average size, single pack
Amžius: Suaugusiųjų
Tinka: visų rūšių sporto
Kilmės: Žemyninė Kinija
Medžiaga: Guma
Savybės: Reguliuojamas, Sporto apsauga

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų