Golf Automobilių Variklio Valdiklis 48V DC Pasirengę Į Laivą 1243-4220

Sandėlyje
€868.15

Kategorijos: Pasyvieji Komponentai
Prekės kodas: # s169149

Golf Automobilių Variklio Valdiklis 48V DC Pasirengę Į Laivą 1243-4220

Curtis variklio valdiklis 1243-4220

Aprašymas

Curtis PMC Modelis 1243 SepEx® programuojami valdikliai užtikrinti sklandų ir nenutrūkstamą regeneracinės kontrolės atskirai žadinimo varikliai.Išplėstinė MOSFET maitinimo skyriuje, kartu su sudėtinga mikroprocesorius suteikia labai aukštą efektyvumą tylus veikimas ir sumažino variklio ir baterijos nuostolius.

Prašymas

Curtis PMC Modelis 1243 SepEx ® valdikliai yra skirta mažoms medžiagų tvarkymo ir kitų lengvosios pramonės transporto priemonių, naudojant atskirai žadinimo varikliai.Tai apima mažai liftų, krautuvais,personalo vežėjų ir kitų pramoninių transporto priemonių.

Savybės

Neprilygstamas Vairavimo ir Stabdymo Jaustis

Regeneracinė stabdžių leidžia trumpesnis stabdymo atstumai,padidina naudoti baterijos energiją ir sumažina variklio šildymas.Pusė tilto armatūra ratai topologija leidžia regeneracinės stabdymo nulio transporto priemonės greitį.

Panduso Atramos" funkcija suteikia automatinis elektroninis stabdymo, kad riboja transporto priemonių judėjimas, o neutrali.Transporto priemonės greitis yra valdomas droselis, visais laikais įskaitant žemyn kalvų.

Apkrovos Kompensacija" teikia patobulintą pakrautas, palyginti iškrauti greičio reguliavimas, kompensuodamos nuostolius armatūra.

Pilnai Programuojamos

Visiškai suderinama su Curtis Modeliai 1311 ir 1314 programuotojų, programavimo, testavimo ir diagnostikos informacija.

MultiMode™ funkcija leidžia keturių vartotojas transporto priemonių eksploatavimo aplinka.Kiekvienas profilis turi atskiras ratai dabartinę ribos, stabdžių dabartinę ribos, pagreičio normos, stabdžių tarifus ir didžiausią greitį.

Curtis 1243 Kartos 2 MultiMode™ valdikliai yra atskirai džiaugiamės, variklio greitis valdikliai, skirti naudoti įvairių nedidelių pramoninių transporto priemonių ir medžiagų krovimo įranga.Šių programuojami valdikliai yra paprasta įdiegti, efektyviai ir ekonomiškai, o siūlo daugiau funkcijų nei originalas 1243.

Į 1243GEN2 MultiMode™ valdiklis užtikrina sklandų tiksliai kontroliuoti variklio sukimosi dažnio ir sukamojo momento.Visą tilto srityje kontrolės etapas yra kartu su half-bridge armatūra maitinimo metu pateikti kietojo motorinių atbulinės eigos ir visą rekuperacinis stabdymas be papildomų relių ar kontaktoriai.Valdytojas patikima IP53 būsto ir pakuotė yra pastatytas, kad atlaikytų smūgių ir vibracijos.State-of-the-art paviršinio montavimo logika valdybos gamyba daro 1243GEN2 valdytojas net labiau patikimas nei originalas 1243. Į 1243GEN2 yra pilnai programuojamas per Curtis Modelis 1313-4401 Rankena, Programuotojas.Be konfigūracija lankstumą, programuotojas teikia diagnostikos ir tikrinimo funkcija.

PWM veikimo dažnis: 16 kHz

Elektros izoliacija, kad heatsink (min.): 500 VAC

.KSI įėjimo įtampa (minimalus): 16.8 V

.KSI įėjimo srovė (tipinis):Logika įėjimo įtampa: 7.5 V Aukštas;

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Tipas: Liftas Dalys
Modelio Numeris: 1243-4220

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų