50g-1000g agaras geros kokybės agaro milteliai naudoti Augalų kultūros

Sandėlyje
€8.35

Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: # s169456

modname=ckeditor

Kokybės klasė

Agaras (taip pat pavadintas agaras sluoksniuoti ir želė milteliai) yra natūralus hidrofilinių koloidų išgauti iš įvairių jūros dumblių, tokių kaip gracilaria ir gelidium ir jos galutinio gaminio savybė, pateikti kaip balti sausas miltelių pavidalo arba juostelės formos.Agaras negali panaikinti šalto vandens, bet tik galės, kad ištirptų virinto vandens.Dėl unikalios gelio turto ir stabilumo Agaro, tai jau tapo ne tik viena iš saugiausių ir būtinas priedas, maisto pramonės, kurios gali būti naudojamos kaip kietiklis, tirštiklio, stabilizuojantis priedas, taip pat emulsiklis medžiaga, bet taip pat gali pasigirti plačiai taikyti chemijos pramonės ir farmacijos pramonės žaliava bakterijų kultūros, vežėjas mikroorganizmai.

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: milteliai
Dydis: tiny
Abrazyvinių Grūdelių Dydžiai: Mažytė
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: agaras
Reitingas: Kokybės Klasė
Naudojimas: Augalų Maisto
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: milteliai

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-04-28

Ne aš ją dar, bet siuntimo ir pakavimo standartus. Ačiū už greitą pristatymą!

Anon

2023-04-04

Paketas be informacijos, tai yra nežinoma, kas yra jame. Nusipirkau 100 g mėginio.

Anon

2023-04-27

niekada gavo. sutiko grąžinti pinigus.

Anon

2023-06-24

Baltos spalvos, malonios išvaizdos, bet turi pašalinį skonį ir kvapą. Norai gerai, bet elgiasi keistai. Pradeda tirpinti jau kambario temperatūroje. Savybės panašūs citrusinių vaisių pektinas. Bet sūraus ir kvepia žuvimi. jei aš žinojau, aš ne pirkti. Man teko imtis 50g pavyzdys. Aš ne bendrauti, jie atnešė greitai.

Anon

2023-07-14

Gavau greitai, kokybe yra baisi, nėra aprašymą, bet kalba neužšalantis... ir apskritai kyla abejonių, kad ji yra agar-agaras.

Jums taip pat patiktų