Patogus Dažymo Tirpalo Įrašą Turėtojas Stendas su Tapyba Stovėti Bazės Priėmimo Modelis

Sandėlyje
€28.05 €13.75

Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: # s172001

Savybės:

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

"Ekstra Ranka" modelio dažymo šiuo dažų gnybtus rinkinys yra puikus derinys, įrankius, jūs turite lengvas ir efektyvus dažymas, todėl ji turi turėti mėgėjai ir entuziastai.

Praktiškas ir universalus, su tvirtomis metalinėmis apkabomis ir tvirto pagrindo, tai suteikia saugią ir stabilią platformą turintis savo modelius ar jų dalių, vietoje per tapyba.Jis sukurtas tam, kad jūsų tapybos procesas paprastas ir nesudėtingas.

modelis mėgėjams nesvarbu, ar esate profesionalus modelis maker ar tik pradedate, kaip mėgėjų, tai dažų gnybtus rinkinys yra pritaikytas, kad atitiktų jūsų poreikius.Tai leidžia jums dirbti daug modeliu dalys, vienu metu, todėl ji vertinga priemonė, bet modelis entuziastas.

Puikiai tinka įvairių tapybos scenarijus iš miniatiūrinės figūrėlės, kad modeliai, tai dažų gnybtus nustatyti, tinka platų tapybos projektai.Ar dirbate dėl mažų sudėtingų detalių arba didesnės, tai suteikia stabilumo ir patogumo jums reikia.

Patobulinkite savo modeliavimo patirti su jo praktinio dizaino ir aukštos kokybės medžiagų, tai dažų gnybtus rinkinys yra ne tik funkcionalus, bet ir ilgaamžė.Tai būtina kompanionas visiems, aistringas apie pasaulio modeliavimas, padėti jums pasiekti tikslus ir profesinės rezultatus kiekvieną kartą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas+lydinio

Komplektą Sudaro:

1Set x

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū.

Specifikacijos Aprašymai
Tipas: Derinys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
Prekės Pavadinimas: OOTDTY
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų