6000 BTU Smart Oro Kondicionierius Langą Vienetas, 110-115 V Langas AC Blokas su Nuotolinio/App Kontrolės ir Dehumidify Funkcija, Energijos Savi

Sandėlyje
€1 843.09 €1 419.18

❄ Greičiau ir Galingas Šaldymo: 6000 BTU Langą Kondicionierius yra galinga kambarinė AC supakuota su keliais aušinimo režimus: nuo vėsioje, sausoje, ventiliatorius, ir EKOLOGINIO į miego režimą.Praktinis būdas greičiau ir efektyviau oro aušinimo vieno miegamojo ar didelį kambarį, kuris yra maždaug 250 Kv..pėdų.

❄ Smart Langą, Oro Kondicionierius: Į Acekool 6000 BTU smart lango oro kondicionierius leidžia jums kontroliuoti iš bet kur, jums tiesiog atsisiųsti programą, ir pridėti jį (įsitikinkite, kad jums turi WiFi, galima kambaryje), Ji taip pat dirba su Alexa " ir "Google" Asistentas!

❄ Žemas Triukšmo Operacija – Acekool 6000 BTU ac langą vienetas turi mažai triukšmo lygis 50 dB, kaip tylu kaip bibliotekoje. ● Pasiekti mažiausią triukšmo standartas tą patį produktą.

❄ Lengvas Įdiegti: Nėra reikalingas profesionalus sėkmingą diegimą.Tik vienas pakabinti arba dvigubo kabinkite langai dydis: 23-36 cm, minimalus aukštis ties 14.5 cm taip greitai, kaip 15 min, jūs galite įdiegti ją patys ir pradėti mėgautis aušintuvas, daugiau . (Žr. Montavimo Instrukcija daugiau informacijos).

❄ Lengvai pašalinti Filtras: Ne išnarstyti vienetas.Tik patraukite rankenėlę, nuvalykite filtras švarus ir stumti jį atgal.Dulkių surinkimo iš oro su plaunamas filtras išlaikyti darbo veiksmingai.

Specifikacijos Aprašymai
Reitingas: Lygis 1
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Įtampa (V): 6V
Oro kondicionavimo galia: 1HP
Naudoti: automobilis
Kilmės: Žemyninė Kinija
Patalpų Mašina Triukšmo: 23dB
Šaldymo/Šildymo: Aušinimo Tik
Galia (W): 1w

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų