Moterų Sexy Elastiniai Nėriniai Overbust Bustiers Suknelė Gotikos Kūno Shaper Mini Sijonas Sexy Satin Bustier plius dydis S-6XL

Sandėlyje
€154.58 €89.66

Kategorijos: Apatinis trikotažas
Prekės kodas: # s18381

Moterų Korsetas, Viršuje Dydžio Chartplease pasirinkti savo korsetas pagal jūsų talėja ir bustManual matavimas yra skirtumas 2-3%. 1 colis = 2,54 cm.

Dydis Juosmens colių Juosmens, cm

S 24-26 60-65

M 26-28 65-70

L 28-30 70-75

XL 30-32 75-80

XXL 32-34 80-85

3XL 34-36 85-90

4XL 36-38 90-95

5XL 38-40 95-100

6XL 40-42 100-105

Maloniai Pranešimas:

1.Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.

2.Prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.1 colis = 2,54 cm

3.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

4.Korsetai yra rūšiuojami pagal liemens apimtį, todėl prašome pasirinkti jūsų korsetas pagal jūsų talėja, ne jūsų biustas.Mūsų Overbust korsetai, tiks bet kokio kūno formą

5.Tai yra svarbu pasirinkti vertinimo juosmens,prašome priemonė juosmens, ir pasirinkti geriausią dydį pagal save

Dėmesio:

Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti tinkamo dydžio, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.^_^

Apie Logistinės

Skirtingi regionai turi skirtingus logistikos metodus ir kitą pristatymo laiką.Prašome spausti Siunta & Mokėjimo ir pasirinkite regioną norėdami peržiūrėti logistikos informacija.Jei turite klausimų apie logistikos metodus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Prašome įsitikinkite, kad turite rašė pilnas vardas, pavardė / tikslus adresas / teisingą pašto kodą ir telefono numerį.

Jei negaunate pakuotės laiku, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums susidoroti su juo.Prašome kreiptis dėl ginčų sprendimo pirma, ačiū jums už jūsų gerumą.

Spalvų Skirtumai

Visi produktai rodomas yra 100% tikri, kuris buvo ėmėsi patys.Tačiau yra keletas spalvų šešėlių, nes šviesos, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Grįžta & Grąžinimo & Siųsti

Jei yra problemų su mūsų produkto, pvz., pažeistos pakuotės ar blogo straipsnių, prašome siųsti mums nuotraukas, pakuočių ir produktų, mes jums atsiliepimus į mūsų gamyklą, ir atsižvelgiant į jūsų poreikius išsiųsti ar grąžinti jums.Kaip nuoširdus pardavėjų, mes jums tinkamą sprendimą per 24 valandas!

Apie Mus

1. Jei yra kokių nors problemų su prekės gavote, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas

2.Jei nesate patenkinti produkto ar mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis ir leiskite mums išspręsti šią problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą

3. Mes gamyklos tiekėjas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums yra įdomūs įsigyti didelį kiekį tam tikrų elementų, mes suteiksime visą informaciją, jums reikia.

Specifikacijos Aprašymai
Apdaila: Nėriniai
Stilius: sexy
Kilmės: Žemyninė Kinija
Spalva: Raudona
Dydis: S-6XL
Medžiagos Sudėtis: Poliesteris
Seksualinio Pobūdžio: No
Lytis: MOTERIS
Elemento Tipas: Bustiers & Korsetai
CN: Kinija
Medžiaga: Poliesteris, Spandex, Spandex, Poliesterio Mišinius
Modelio Tipas: Kietas
Nepadori Nuotrauka: No

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų