Naujos Elektroninės Augintiniai, Šunų Šokių Žaislas Su Šviesos Muzika Mielas Šuo Animacinių Filmų Gyvūnų Žaislai Su Purkštuvu, Už Gimtadienio, Kalėdų Dovanos

Sandėlyje
€164.19 €82.09

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s186470

Aprašymas:

Protingas ir žaismingas žaislas vaikams visose amžiaus grupėse.Šis elektroninis šuns, gali purkšti vandenį ir apšviesti skirtingomis spalvomis.Ji taip pat gali jausmą ir išvengti kliūčių, kaip jis vaikšto.Ji labai dinamiška muzika sukurti gyvą atmosferą.Ryškių spalvų ir realus dizaino, kad tai puikus kompanionas jūsų vaikai.Šis žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kad jūsų vaikai gali žaisti su savimi.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Purškimo šuo elektros žaislas

Produkto svoris: 296g

Gaminio dydis: apie 13,5*9.6*17cm/5.31*3.78*6.69 į

Gaminio medžiaga: ABS

Varomas: 3 AA tipo baterijos (turite atsinešti savo)

Produktų Sąrašas:

Šuo Elektros Žaislas x 1 (3 AA baterijų (neįtraukta)

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kad jis Įspūdingas: robotas šuo gali purkšti vandenį ir apšviesti skirtingomis spalvomis, sukuriant etapo poveikį, kad bus akinti jums.Jūs taip pat galite reguliuoti vandens purškimo.

2.Savo ruožtu, Kai Susiduria su Kliūtimis: Šis ėjimo šuns žaislas leis jūsų grojimo daugiau malonus ir patrauklus.Ji gali nuskaityti ant žemės ir, savo ruožtu, kai jis susiduria su kliūtimi.Ji yra ilgaamžė ir patikima konstrukcija, kuri apsaugo nuo utknięcie arba nukristi žemyn.

3.Garso ir Šviesos Šou: Mėgautis nuostabų garso ir šviesos poveikio šis elektroninis šuns, kaip ji dainuoja ir projekto funkciją.Žiūrėti judėti ir suktis sinchroniškai su muzika, kurti, linksma ir maloni atmosfera jums.

4.Puikus Kompanionas: Tai šokiai šuns žaislas yra ne tik žaislas, bet draugas savo vaikams.Jis yra mielas šuo, išvaizda, apvalaus kūno ir ryškių spalvų, kad jis nenugalimas.Kuo daugiau jūsų vaikams žaisti su juo, tuo labiau jie bus meilė jį.

5.Saugi Medžiaga: šuns žaislas yra pagamintas iš ekologiškų ir saugių ABS medžiaga, paviršius yra lygus ir ne dirgina, ir negali pakenkti vaikų odos ir į akis, todėl tėvai gali būti ramūs, kad pirkti.

Specifikacijos Aprašymai
Lytis: Unisex
Modelio Numeris: Nuskaitymo Šuns Žaislai
Klasifikacija: Elektroninis
Rekomenduojame Amžius: 12+y
Kilmės: Žemyninė Kinija
Savybės: Mini
Elemento Tipas: Elektroninių Augintiniai
Medžiaga: plastikiniai

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų