Kūdikių Esminius Nagų Priežiūros Sveikatos Rinkiniai, Specialiai Sukurta Baby Viliojimo Tinka Kūdikių Gimtadienius Ir Dušai

Sandėlyje
€13.02 €9.63

Kategorijos: Motina & Vaikams
Prekės kodas: # s18828

B99 Kūdikių Priežiūros Rinkinius Kūdikio Manikiūro Rinkinys, Geros Kokybės Ir Praktiškas Komplektas Su Laikymo Dėžutė Lengva Nešioti B99

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Visiškas Kūdikis Viliojimo Nustatyti: Šis kūdikio priežiūros rinkinys apima kūdikis manikiūro rinkinys, pagrindiniai nagų priežiūros sveikatos rinkiniai, ir sveikatos priežiūros gyvūnėlių rinkinys.Ji suteikia visų būtinų priemonių išlaikyti savo kūdikių išpuoselėtos ir sveikos.

2.Specialiai Sukurta Baby Viliojimo: Kiekvieno elemento šis rinkinys yra apgalvotai suprojektuoti su kūdikių galvoje.Nagų kirpimo mašinėlės, failus, ir žirklės būti užapvalintais kraštais, kad būtų užtikrinta sauga naudojimo metu, todėl tinka švelnus kūdikio nagai ir oda.

3.Darželio Essentials s: Šį rinkinį sudaro visus esminius viliojimo priemonių, kad kiekvienas kūdikio poreikius.Iš apdailos nagai, kad palaikyti higieną, šis rinkinys turi got jums taikoma.Tai turi būti kiekvieno darželio.

4.Kokybiškas ir Praktiškas Rinkinys: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis kūdikis viliojimo nustatyti yra pastatytas paskutinis.Įrankiai yra patvarus ir lengva naudoti, užtikrinant, be jokio vargo viliojimo patirties ir tėvams, ir kūdikiams.Tai praktinis investicijos ilgalaikiam naudojimui.

5.Puikus Baby Dovana: jo geras kokybės ir praktiškumo, šis kūdikis viliojimo rinkinys yra puiki dovana kūdikio gimtadienius ir dušai.Jis yra stilingas laikymo dėžutė lengva nešioti ir organizacijos.Padovanok dovaną priežiūros ir viliojimo į naujus tėvų ir jų mažyliai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP

Kiekis: 10

Komplektą Sudaro:

1x Kūdikio Priežiūros Rinkinys

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome elgtis ramiai ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų