Žiedlapis Baseinas Nešiojamų Kūdikių Plaukimo Baseinas Pripučiamas Baseinas Vaikams, Kūdikiams, Mažiems Vaikams Susprogdinti Baseinas, Sodas

Sandėlyje
€358.44 €179.21

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s189311

Aprašymas:

Pripučiami Plaukimo Baseinas priima gražus žiedlapis formos.Ji turi oro kamerą, ir dydis, tai apie 90×25cm/35.43x9.84in.Jis tinka vaikams nuo amžiaus 3-10 su atleidimu nuo vasaros karščio.Mūsų pripučiamas baseinas yra pagamintas iš PVC medžiagos, kurios yra BPA free, netoksiškas, patvarus, ir kad mes sutirštės mūsų vaikų baseinas, siekiant sumažinti riziką punkcija ir užtikrinti ilgesnį gyvenimą.

- Pripučiami baseinai gali būti sulankstyti greitai, lengvai perkeliamumas.Pripučiamos baseinas minkštas putų apačioje, kad yra minkšti ir visiškai saugūs jūsų mažyliui jaustis patogiai, o žaisti ir pliuškenimosi baseinas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Žiedlapis baseinas

Išorinis skersmuo: 90×25cm/35.43x9.84in

Medžiaga: LT/71PVC, 7P Nemokamai PVC

Svoris: apie 0,7 kg

Taikoma: Žiedlapis baseinas yra ne tik naudojamas žaisti vandenyje

Taip pat gali būti naudojamas kaip žaidimas baseinas

Įdėti mielas medienos granulės arba vandenyno kamuoliai

Tai yra taip pat įdomus vaikų žaidimo aikštelė, kūdikių

Pagamintas iš Tvirtos, Valymo Instrukcija: Nuvalykite su drėgnu skudurėliu.

Įspėjimas: Rekomenduojamas amžius 3+

Suaugusiųjų priežiūra yra reikalinga visais laikais.

Pakavimo sąrašas:

1 X Žiedlapis baseinas

PASTABA:

1.Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2.Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Žiedlapis Baseinas Vaikams: Šis baseinas yra gražus žiedlapis formos.Ji turi oro kamerą, infliacijos dydis: 90cmX25CM.Pakankamai didelis, kad 2 vaikai, baseinas amžius 3-10 suteiks jūsų vaikams daug reikia atleidimas nuo vasaros karščio.

2.Patvarus ir Saugus: Mūsų pripučiamas baseinas yra pagamintas iš PVC medžiagos, kurios yra BPA free, netoksiškas, patvarus, ir kad mes sutirštės mūsų vaikų baseinas, siekiant sumažinti riziką punkcija ir užtikrinti ilgesnį gyvenimą.

3.Patogus ir Eyecatching: Ji yra labai akį traukiantis atgal, sodas, tinka fotografija.Apskritojo žiedlapis pripučiamas baseinas minkštas putų apačioje, kad yra minkšti ir visiškai saugūs jūsų mažyliui jaustis patogiai, o žaisti ir pliuškenimosi baseinas.

4.Daugiafunkcinė Šeimos Baseinas: pripučiami plaukimo baseinas vaikams ir mažiems vaikams gali būti naudojamas kaip kamuolys gpm, ar smėlio dėžės vaikams.Taip pat galite naudoti jį kaip augintinį namuose jūsų šuo,katė,ar kitų smulkių gyvūnų.

5.Paslauga Garantija: Mes teikiame 24 valandų klientų aptarnavimo.Jei nesate patenkintas su šiuo produktu, mes siūlome pakeitimo ar visiškai grąžinti pinigus.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, ir mes džiaugiamės, kad išspręsti visas savo problemas, yra patenkinti.

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: PVC
Amžius: 4-6y
Rekomenduojame Amžius: 14+y
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų