Elektros Gelio Blaster Automatinė Šļakstēties Vandens Kamuolys Automatinis Pneumatinis Pistoletas, Skirtas CS šaudyti Ginklą Suaugusiųjų, Vaikų Berniukų Dovana žaislas ginklą

Sandėlyje
€18.87

Žymos: elektros gelio blaster

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s192784

[Dėmesį, 1]: 1. Neleiskite vandeniui patekti į bunkerį, kai pakrovimo vandens karoliukai.Prašome dėvėti saugos akiniai (komplekte), prieš naudojimą, naudoti 7-8mm vandens karoliukai 2. Vandens karoliukai turėtų būti mirkomi daugiau kaip 4 valandas prieš naudojimą, kol dydį pasiekė 6-7mm. 3. Jei ne žaisti gelio kamuolys blaster daugiau nei 2 valandas, prašome užpilkite vandens karoliukai iš buteliuko, siekiant užkirsti kelią vandens iš garinimo ir poveikio dydžio vandens karoliukai.

[Dėmesį 2]: 1. Tikslas nėra į akis ar veidą.Vaikams iki 12 metų, turi būti naudojamas prižiūrint suaugusiems. 2. Jei gelio kamuolys blaster yra aizsērējusi naudojant, prašome purtyti jį.

[Garantinį aptarnavimą]: Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes pasistengsime atsakyti per 24 val ir duoti jums geriausią sprendimą.

Paketas apima

1 x Gel blaster rinkinys

apima visus priedus (kaip foto parodyti)

Fotografavimo ribos: Apie 8-15m

Specifikacijos Aprašymai
Pažymėjimo Numeris: CCI200900094CER
Lytis: Unisex
CE: Sertifikatas
Medžiaga: EVA
Rekomenduojame Amžius: 12+y, 6-12y, 14+y
Tipas: Žaislas Automatas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Savybės: Elektroninis

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-06-29

Yra produktas, yra neįtikėtinas!. Per blogai ji ateina be dėžutės.

Anon

2023-07-10

mano berniukai patinka. Verta pinigų ir labai galingas.

Anon

2023-05-07

tikrai nori šio žaislo, gal sumaišyti su siuntimu, bet pardavėjas bendravimas buvo puikus ir grąžinimas buvo atliktas greitai, ☺️ pasistengsiu kad dar kartą

Jums taip pat patiktų