Tuya Kompiuterio Galios iš Naujo Perjungti PCIE Card Wifi+Antena Stalinis Kompiuteris APP Control "Google" pradinis,Echo, "Siri"

Sandėlyje
€21.60 €13.61

Kategorijos: Tinklų
Prekės kodas: # s19350

Lengvas Montavimas: Standarto PCIe uosto, dirbti su dauguma destop kompiuterį.Įdiegti naudoti, nereikia jokių tvarkyklių programinės įrangos.Tai tik stalinis kompiuteris.Tuya App Nuotolinis Valdymas: Valdyti jūsų kompiuterį Tuya App bet kada bet kur.

Wifi+Bluetooth Ryšys: Kai wifi atjungtas, jūs vis dar galite kontroliuoti savo KOMPIUTERĮ Tuya App", per "bluetooth" ryšį, nereikia jokių nustatymų.Balso Kontrolė: Darbo su Alexa Echo, "Google" pradinis Asistentas, Yandex Alisa.

Laikmatis ir Tvarkaraštis: Nustatyti laikmatį, kad power on/off, arba padaryti savaitės tvarkaraštis galios on/išjungimo kompiuterį, automatizuoti jūsų KOMPIUTERIUI.Reset Ir Jėga iš Naujo: Ne tik "Power on/off" funkcija, ji taip pat remia "Reset ir Jėga Poilsio" funkcija, išvengti žalos jūsų kompiuterio sistemos.

Skirtingų partijų, produkto išvaizda ir spalvos gali būti skirtingos, neturi įtakos naudojimas

Maitinimo režimas: PCIE maitinimo šaltinis

Ryšio tinklas: 2.4 G, WI-FI

Taikymo sritis: Stalinis kompiuteris

spalva:Juoda

Medžiaga:PCB

Pakuotės Turinys:

1 x Kortelės

1 x USB Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Rūšis: Išorinis
Perdavimo Sparta: 10/100 mbps
Tipas: LAIDINIU
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų