AUDRONE Saberstudio Xeno3.0 taškų Lightsaber Jėga Sunkiųjų Dueling Jautrus Sklandžiai Sūpynės Begalinis Spalva Keičiasi su 16 Garso Šriftai

Sandėlyje
€132.45

Žymos: audrone sklandžiai sūpynės lightsaber, audrone saber sklandžiai sūpynės, xenopixel lightsabers, xenopixel šviesos kalavijas, audrone saber studija

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s194305

Base Apšviesta 16 SoundsXRGB Versija

1. Tai yra nauja patobulinta versija .

2.XRGB ateina su 16 rinkiniai, garso efektai, ir daugiau rinkinius garso poveikis gali būti pridėta per SD kortelę, bet SD kortelė nėra įtraukiami pagal numatytąją reikšmę.Jei jums reikia SD kortelę, galite įsigyti ją atskirai .

3 ."Bluetooth" APP ryšys, ir gali būti atnaujintas per "Bluetooth" atlikti konfigūracijos, pavyzdžiui, įjungimas ir išjungimas, keisti spalvas, ir reguliuoti garsą .

4 .Padidinti didelio, ir mažo žingsnio garbanojimo, padidinti mosuoja uodega, kad garbanojimo labiau realus ir stiprus .

Už XENO3.0 Taškų Versija

1. XENO3.0 ateina su 16 rinkinių garso efektai + 34 rinkinių garso efektai SD kortelę, kuri gali suvokti nemokamai perjungimas pikselių, o RGB , bet konversijos jungtis reikia ir pakeisti RGB peiliukai.

2.Daugiau jautrus jutiklis tiksliau judesio kontrolę.

3 .Naudoti originalus WAV garso failus į žaisti nemokamai, audio aiškesnis ir neiškraipyta, ir high-fidelity galios stiprintuvo kartu su 4W didelio galingumo garsiakalbius daro garsesnis.

4 .Ji palaiko "Bluetooth" APP ryšys, ir gali būti atnaujintas per "Bluetooth" atlikti konfigūracijos, pavyzdžiui, įjungimas ir išjungimas, keisti spalvas, koreguoti garsumą, ryškumo ir ašmenų ilgis, pasirinkę garso sistema ir šviesos poveikio, tikrinimo baterija procentais, keisti jautrumo, ir atkurti gamintojo parametrus, kurių vienas raktas.

5 .Padidinti didelio, ir mažo žingsnio garbanojimo, padidinti mosuoja uodega, kad garbanojimo labiau realus ir stiprus.

6 .Įvairi spalvų keitimas metodai: šokinėja spalva keičiasi, sukasi spalva keičiasi, nuolydis spalva keičiasi.

7 .Įvairi judesio kontrolės atidarymo kardai: sūpynės pradėti, pasukti pradėti, traukti ir stumti pradėti.

8 .Įvairūs šviesos efektai: mušamieji flash, s aber kovos, jėga, šaudymo šviesos efektai.

9 .Kova, vilkdami , blokavimas, ir lydymosi pridėjo uodega garsus, garso sklandžiau.

10 .Pridėta tekinimo saber garso.

Specifikacijos Aprašymai
Rekomenduojame Amžius: 18+
CN: Kinija
Modelio Numeris: LGT135
Savybės: Mirksi
Medžiaga: Metalo
Kilmės: Žemyninė Kinija
Dydis rankena: 28cm

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-06-14

Kardas yra puikiai visiems gana daiktai, pavyzdžiui, sukimo ir verpimo aplink (būti pasiruošę, kad jis sveria pusę kilogramo, o tai jau kaip pragaras). Į ignitions, garsus, šriftą, apskritai, yra puikus. Aš nežinau, ar tai gerai, sunkiųjų dueling, bet aš ją patikrinti. Paramos grupės yra puikus, todėl nedvejodami tekstą juos. Aš rekomenduoju šią parduotuvę, apskritai. Tai tikrai gerai.

Jums taip pat patiktų