Paplūdimys Smėlio Žaislai, 10 Vnt/set Nešiojamų Smėlio Žaislai, Drop-atsparus Paplūdimio Žaislų Vasaros Paplūdimio Smėlio Žaislų Rinkinys, Skirtas Kūdikiams, Vaikams, Lauko

Sandėlyje
€18.20 €7.28

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s195220

Pristatome rinkinys paplūdimys smėlio žaislai, kurie suteiks valandas įdomus ir pramogų paplūdimyje, baseinas, ir dar daugiau.Tai lengvas, įdomių žaislų yra suprojektuoti, kad atlaikytų elementai ir yra patvarūs dėl ilgalaikio įdomus.Puiki praktiška dovana, kad jūsų mažieji galės mylėti ir džiaugtis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vaikai Paplūdimio Žaislai

Dydis: apie 18.5*18.5*29cm/7.28*7.28*11.41 į

Medžiaga: ABS

Įpakavimas: akių maišą

Pakavimo sąrašas:

10 x Vaikai Paplūdimio Žaislai

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Ekologiška Medžiaga】Šio Paplūdimio Žaislų Rinkinys yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų ABS medžiaga, kuri yra labai saugus ir be šerpetų, jūs galite būti tikri, kad naudoti ją savo vaikams.

2.【Plėtoti Mąstymą, Gebėjimą】Per šį žaislą, jie gali mokyti savo rankų judesių koordinavimą ir rankų miklumo.Paplūdimys Smėlio Žaislai gali padėti ugdyti vaiko kūrybiškumą ir mąstymo įgūdžius.

3.【Plačiai Naudojami】Ji leidžia vaikams žaisti laimingai ir mėgautis įdomus vaikystės.Vaikai Smėlio Žaislas yra plačiai naudojami kiemuose, veja, kempingas, paplūdimys, baseinas arba patalpose ir kitomis progomis.

4.【Lengva Atlikti】Kiekvieną žaislą šiame Vaikai Paplūdimio Žaislų Rinkinys yra tokio dydžio, labai draugiška, kad atitiktų vaikų grabus įpročius, užtikrinti, kad jie tinka mažoms rankas.

5.【Dovanas Vaikams】Šio Smėlio Žaislas gali suteikti įdomus.Ji labai tinka gimtadienio, Kalėdų, Velykų, Vaikų Dienos ar kitų švenčių dovanos.Ką, puiki dovana, vaikai bus love it.

Specifikacijos Aprašymai
Rekomenduojame Amžius: 12+y
Temos: Sportas
Įspėjimas: Nėra
Modelio Numeris: Paplūdimys Smėlio Žaislai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų