Žaisti Gydytojo Rinkinys Odontologas Gydytojas Apsimesti Žaisti Kit Mokymosi Ir Įdomus ABS Apsimesti, Stomatologas KitChristmas Dovanos Vaikams, Gimtadienis

Sandėlyje
€33.90 €16.95

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s196250

Kad gydytojas vizitai smagu ir lengva su šia gydytojo rinkinys.Jis ateina su realūs priedai, kad jūs galite laikyti patogu atveju.Jūsų vaikas gali žaisti ilgą laiką su šiuo patvarus ir saugus žaislas.Tai puiki Kalėdinė dovana mokyklos veikla klasėje.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Žaisti Gydytojo Rinkinys

Medžiaga: ABS

Pakuotės Dydis: Apie. 30*23.8*10.5 cm/11.8*9.4*4.13 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Gydytojo Rinkinys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kompaktiškas ir lengva saugoti: gydytojo rinkinys turi dėklą, kuriame galima laikyti visus gydytojo įrankiai saugiai ir tvarkingai.Ji taip pat patogu nešiotis ir žaisti gydytoją, kur jums patinka.

2.Smalsus ir drąsus: Šis gydytojas rinkinys yra labai įdomus ir mokymosi priemonė, kad žiežirbos vaikų smalsumą apie žmogaus kūną ir tai, kaip ji veikia.Jie gali sužinoti apie anatomiją, sveikatos ir higienos.Tai daro juos labiau drąsus ir mažiau bijo gydytojų ir medicinos vizitų.

3.Skatina vaizduotę ir užuojauta: Šis gydytojas rinkinys leidžia vaikui tyrinėti įvairių medicinos scenarijus ir išreikšti savo jausmus.Šis apsimesti žaisti žaislas didina kūrybingumą ir socialinius įgūdžius, ir idealiai tinka mokyklos klasėje įdomus.

4.Mėgaukitės ilgą laiką: Šis gydytojas rinkinys yra sukurtas iš ABS medžiaga, kuri yra anti-drop ir vaikas-saugus.Jis gali atlaikyti, drabužiai ir žalos.Šis žaislas nenuvils jūsų vaikas ir bus išlaikyti juos linksmino ilgą laiką.

5.Puikių Dovanų Idėjų: Šis gydytojas rinkinys suteikia galimybę jūsų vaikai smagiai, kaip jie žaidžia, gydytojai ir pacientai.Jie gali nagrinėti ir savo draugais su šiuo rinkiniu.Šis rinkinys taip pat skatina jų vaizduotę ir dosnumą, todėl tai puiki dovana gimtadienio, Kalėdų, valstybinių švenčių ir dar daugiau.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Lytis: Unisex
Medžiaga: plastikiniai
Rekomenduojame Amžius: 12+y

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų