Vaikai Gyvis Lipnus Kamuolys Žaislas Lauko Sporto Sugauti Kamuolys Žaidimas Mesti Ir Sugauti Tėvų-Vaikų Interaktyvūs Lauko Žaislai

Sandėlyje
€105.98 €52.98

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s196268

Aprašymas:

Lipnus Kamuolys Sugauti Žaidimas yra įdomus žaislas, skirtas vaikams ir suaugusiems.Jis ateina su du irklai ir lipnus kamuolys, kad niekada pertrauka.Irklus, turi reguliuojamas dirželiai, kad tilptų ranka dydžio.Šis žaidimas yra puikiai tinka pagerinti koncentracija, rankų akių koordinavimą ir refleksai.Jūs galite žaisti patalpoje ar lauke, namuose ar paplūdimyje.Mėgaukitės valandų pramogos su Lipnių Kamuolį Sugauti Žaidimas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS, nailonas

Raketės skersmuo: 19cm/7.48 į

Rutulio skersmuo: 6.5 cm/2.55 į

Svoris: apie 160g

Produktų Sąrašas:

Irklai*2

Mažas rutuliukas*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sustiprintos Siūlės: Mūsų irklas yra pastatytas paskutinis ypatingą procesą, kad tampa atsparūs dėvėjimosi ir plyšimo.Jis yra tvirtai prisiūta prie irklas ir turi kamuolį tvirtai nesulaužant.

2.Reguliuojamas ir Saugi Irklus: Tai lobizmas ir sugauti kamuolį rinkinys puikiai tinka visų amžiaus grupių ir gebėjimai.Wiosła yra reguliuojamas dirželis, kuris tinka įvairių palmių dydžių ir užtikrina stabilų sukibimą.Irklus, taip pat turi super stipri, lipni uždarymo, kuris gali pagauti kamuolį, su lengvumu.

3.Skatinti vaiko Vystymąsi: žaisti šį lipnus kamuolys sugauti žaidimas, vaikai gali pagerinti savo rankomis akis koordinavimo, koncentravimo ir motorinių įgūdžių, o smagiai su savo draugais ar šeima.

4.Platus Proga: Lobizmas ir sugauti kamuolys žaidimas yra žaidimas, kad jūs galite žaisti su bet kuo, bet kur.Jūs galite smagiai kieme, sode, parke, arba patalpoje su savo šeima ir draugais.Set yra lengva nešiotis ir laikyti, todėl jūs galite taip pat mėgautis paplūdimyje ar baseine.

5.Šeimos Įdomus: Su šiuo lobizmas ir sugauti kamuolį rinkinys, jūs galite ryšį su savo vaikais ir mėgautis įdomus žaidimas kartu.Tai puiki dovana vaikams.Smagiai su savo vaikais ir sukurti ilgalaikius prisiminimus.

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: Medvilnės
funkcija: Grabus/Judėjimo Galimybes Plėtoti
Įspėjimas: Vaikai negali valgyti
Kilmės: Žemyninė Kinija
Lytis: Unisex
Modelio Numeris: Lobizmas ir Sugauti Kamuolį Rinkinys
Rekomenduojame Amžius: 14+y

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų