DC 0-99.9 V Buzzer Alarm LED Skaitmeninis Ekranas Voltmeter Skaitiklio Įtampos Lipo Įtampos LED Indikatorius, Testeris RC Automobilio Akumuliatoriaus Valtis

Sandėlyje
€3.73 €2.27

Žymos: skaitmeninis įtampos indikatorius dc automobilio akumuliatoriaus, lipo akumuliatoriaus įtampa ekrano indikatorius, lipo baterijos įtampos testeris, matuoklis

DC 0-99.9 V Buzzer Alarm LED Skaitmeninis Ekranas Voltmeter Skaitiklio Įtampos Lipo Įtampos LED Indikatorius, Testeris RC Automobilio Akumuliatoriaus Valtis

Aprašymas:

1. Maitinimo įtampa: 4-30 V

2. Matavimo diapazonas: 0-100V

3. Viršutinės/apatinės ribos nustatymo ribos: 0.1-99.9 V

4. Viršutinės/apatinės ribos išėjimo režimas: Įjunkite nustatymo diapazonas ir išėjimo aukšto lygio, kitaip išėjimo žemas lygis.

5. Minimali rezoliucija: 0.1 V

Atnaujinimo dažnis: 300mS/laikas

7. Darbinė temperatūra: -40~+85℃

8. Įvesties atvirkštinio poliškumo apsauga: TAIP

9. Įrengimas: 2, 2mm varžtai

10. Dydis: ilgis 29mm, plotis 23 mm aukštis 10mm

Naudojimas:

1. "PASIDARYK pats" maitinimo šaltinis, kaip ir įtampa ekranas.

2. Įtampos kontrolės.

3. Įranga per įtampos arba pagal įtampos signalą, arba per įtampos arba pagal įtampos apsaugos.

4. Įkrovimas per iškrovos apsauga.

5. Daugiau programos jums sukurti.

Pajungimo instrukcijos:

1. Kaip dviejų laidų elektros skaitiklis paraiškos, prašome siųsti trumpas jungimas valdybos R1 ir prijunkite įvesties terminalą įvesties įtampos ekranas. (Jei naudojate dviejų laidininkų matavimo intervalas neviršija 30 V)

2. Naudoti R1 valdybos trifazį galvą nuo stalo, ir prisijungti žemės ir maitinimo įtampos iki 4-30 V elektros tiekimo lizdo.Netiesioginio žemės įtampos ir bandymo įtampa įvesties bus vertinama. (Antrosios valdybos trinkelėmis, yra tas pats, galite atlikti vieną ar dvi pagal faktinį laidų)

3. Koreguoti skydelio potenciometras ekranas, vertės tikimasi.

4. Į 5PIN pin naudojamas ilgą produkcija, K1 ir K2 yra naudojami borto išorės pagrindinis jungiklis veda, raktų lenta, du Smeigtukai pro išorinius mygtukus, ir mygtuką funkcijos yra tos pačios kaip ir tos pačios funkcijos mygtuką skydelio.LV yra naudojama kaip apatinė riba signalo išvestis, ir produkcija yra mažas, kai ji yra mažesnė nei nustatyta vertė.HV viršutinė riba signalo išvestis, išvestis yra didesnė už viršutinę ribą ir nustatyti, kad mažos vertės.LV, HV produkcija yra naudojama ratai kontrolės signalas diskas grandinės, prašome įtraukti kitus krovinius, tokius kaip šviesos arba reles.

5. Metodas nustatyti viršutinės ir apatinės ribos: paspauskite du mygtukai, raudonos šviesos (HV) yra, ir paspauskite + arba -, norėdami nustatyti reikiamą signalo riba įtampos vertę.Tada paspauskite du mygtukus tuo pačiu metu, geltonos spalvos (LV) sviecia, paspauskite + arba-mygtuką, norėdami nustatyti reikiamus apatinės ribos signalo įtampos.Tada paspauskite abu mygtukus tuo pačiu metu išeiti iš nustatymo.

Prašome atkreipti dėmesį:

Naudojant dual laidai, matavimo diapazonas yra tokia pati, kaip elektros energijos tiekimo intervalas, todėl nereikia matuoti daugiau nei 30 V.Kai matuojama įtampa viršija 30 V, naudoti trijų laidų!

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: Gaqqee
Modelio Numeris: voltmeter matuoklis
Ekrano Tipas: Skaitmeninės Tik
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-05-05

Laivybos laikas yra 14 dienų, su Aliexpress Standartinis Pristatymas, per TGS Bremen, DHL, DE, funkcija dar patikrinti, priešingu atveju, kaip aprašyta!

Anon

2023-05-24

Užsakymo atvyko ir gana greitai, už kurias labai ačiū. Aš rekomenduoju jį.

Jums taip pat patiktų