iCANDY (Gudrybėmis) pateikė Peter Eggink Magija Gudrybės Arti Iliuzijų Magija Rekvizitai Mentalism Klasikinis Žaislai Gatvės Atlikėjas Magas

Sandėlyje
€19.75 €16.59

Žymos: icandy sztuczek

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s196589

Aprašymas:

Galingas, vaizdo magija padaryta "į rankas" su organinių objektai yra geriausia, bet magas gali padaryti.Visi gali su Saldainių iš vaikų ir suaugusiųjų, ir tikrai sukuria didžiausią poveikį!

Pagrindinių planinių:

Turi žiūrovas pasirinkti 2 skirtingų spalvų saldainiai, ir jiems taurę savo rankomis aplink juos.Toliau, jums vieną saldainiai iš jų pusės, be jų matyti.Tai 50/50 tikimybė, kad žiūrovų bus "atspėti" tinkamą spalvą, todėl, kad yra ne per stebuklinga...kol jūs stebuklingai ir vizualiai padaryti saldainiai dingsta, tik jį vėl atsirado VIDUJE savo rankas!

iCandy leidžia atlikti nuostabų vizualiniai efektai iš transpo s, spalvos pokyčių, pertvarų ir daug daugiau!Check out vaizdo ir tegul magija kalba už save.

Ši gudrybė prisitaiko tiek populiarių prekių ženklų: Fruit-tella ir Starburst.

iCandy komplektuojamas su specialiu iCandy gudrybėmis (įskaitant galimybę pritaikyti gudrybė, kad fruit-tella ar Starburst), ir internete video instrukcijas, kad eina išsamiai įvairius efektus/kasdienybe, įskaitant dingsta.

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: Enjoyer
Rekomenduojame Amžius: 12+y
Veiklos Formos: Close-up Magic
Yra Instrukcija: Taip
Medžiaga: Popierius
Lytis: Unisex
Tipas: Popierius
Dydis: One Size
Savybės: Nyksta, Mokytis, Lengva Padaryti, Naujokas, Profesionalus, Magai, gatvė, Etapas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Įspėjimas: Kita

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų