Kinijos Mahjong Nustatyti, Mini 144 Mahjong Plytelių Nustatyti Kelionės Stalo Žaidimas Tradicinę Kinų Mahjong Classic Mahjong Šalis

Sandėlyje
€252.15 €126.07

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s196591

Aprašymas:

Kokybė-tai mini mahjong yra labai gera, puikiai tinka keliaujant ir žaidžiant ar rinkti su draugais.Tai puiki šalis artefaktas.

Specifikacija:

Medžiaga: Melaminas

Mahjong dydis: 20*14*10mm (0.8*0.5*0.4 coliai)

Ilgai dėžutės dydis: 270*125*20MM (10.6*4.9*0.78 in) (4 korteles komplekte)

Svoris: apie 650g

Pakavimo Sąrašas:

144 kortelės (įskaitant 8 gėlės) + 2 atsargines kortelės + 2 kauliukai + 4 korteles

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra šiek tiek tolerancijos produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įdomus Žaidimas: Šis mini mahjong yra sulankstomas, jūs galite jį pasiimti bet kur, patogu keliauti ir žaisti, ar draugų susibūrimo.Tai puiki šalis artefaktas.

2.Pilnai Įrengta: Šios kelionės mahjong apima 144 kortelės (įskaitant 8 gėlės) + 2 atsargines kortelės + 2 kauliukai, ir dydį vieną mahjong yra 20*14*10mm (0.8*0.5*0.4 colių), kurie yra labai maži ir nešiojamieji.

3.Geras Medžiaga: Ši šalis žaidimo stalo žaidimas yra pagamintas iš labai aukštos kokybės melamino medžiagos, kuri yra lengvas ir sklandus.Raštu aiškiai ir neblunka, ir tai yra labai patvarus.

4.Platus Programas: Šios kelionės mahjong yra tradicinė Kinų mahjong su įvairių būdų, kaip žaisti, įskaitant pietryčių, šiaurės vakarų, lenta, raudona viduryje, skiedra, dešimt tūkstančių, ir sūrio.

5.Puiki Paslauga: Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia motyvacija.Mes pasirengę patenkinti kiekvieno kliento poreikius.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes teikti geras paslaugas ar keitimo.Ieškoti ne toliau imtis juos į savo namus!

Specifikacijos Aprašymai
Rekomenduojame Amžius: 14+y
Temos: Fantasy & Sci-Fi
Lytis: Unisex
Medžiaga: plastikiniai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų