CLUNKO Papildyti Kainų Skirtumas už papildomą Mokestį, Papildomų Išlaidų (Jei 10 USD, Pls Įvesties 10 Vnt. Sumos Sumokėti 10 jav DOLERIŲ)

Sandėlyje
€405.14

Žymos: clunko papildas

Kategorijos: Speciali Kategorija
Prekės kodas: # s20033

Papildyti kainų skirtumas už papildomą Mokestį, papildomų išlaidų (jei 10 USD, Prašome įvesties 10 vnt.Suma eina sumokėti 10 jav DOLERIŲ)

Specifikacijos Aprašymai
Elemento Tipas: Už Papildomą Mokestį

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-09-14

Aš ne rekomenduoju!!! Aš nusipirkau šį Clunko produkto Land Rover Discovery sporto 2015 - 2019 m. "Android" Auto Radijas Stereo Tesla Ecran Player Multimedia Carplay Auto 8G+256G, kurie turi bendravimo problemų, per can magistralės su mano automobilį, klimato veikia netinkamai su programa, iš kito automobilio modelį ir kitas funkcijas, nei mano automobilis, carsettings neveikia ne visi, ir negali būti nustatyti, mikrofonas su mažos apimties. tam, kad dirbtų tam tikras programas, laidai turi būti pakeistas. Tai yra labai sunku susisiekti su pardavėju, ir jis visada prašo patarimų inžinierius, kuris negali nieko išspręsti. Aš paklausiau patarimo spręsti situaciją ir galės naudotis prietaisu, tinkamai ir aš negavau, bet daugiau atsakymų į mano laiškus. Aš ir toliau jį naudoti, netinkamai ir su tam tikromis programomis, kurios neturi darbo.

Anon

2023-09-04

Bloga Kokybė

Jums taip pat patiktų