3D Spausdintuvas Modernizuotos Ender 3 Ender5 Pro CR10 V2 10S Pro Ekstruderiu Varnas M4 Ekstruderiu 3D Spausdintuvas Pakeisti Dalį Ender3

Sandėlyje
€23.24 €12.79

Žymos: 3d spausdintuvas atnaujintas, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, 3D Spausdinimo & Priedų Gamybos

Kategorijos: Kompiuterių Ir Biuro
Prekės kodas: # s201258

Kulka Taškų: 1、Atnaujintas Ekstruderiu: Šis atnaujintas ekstruderiu Varnas M4, būsto išspausdintas su PETG, tvirtos ir nėra lengvai deformuojasi.Atkreipkite dėmesį: Variklis nėra įtrauktas.

2、Taikytinos Modeliai: Ši 3D spausdintuvas dalis tinka Ender3, už Ender3 pro, už Ender3 V2, už Ender-3 Max, už Ender5 pro, už CR10-V2, skirtą CR-10S pro, už CR-10MINI, už CR-10S5. Jei klientai nori naudoti ir norėtų, kad dizainas, kronšteino, tai ekstruderiu bus tinkamas bet 3D spausdintuvas su FDM formavimo principas.

3、Platus Funkcijų: Šis ekstruderiu veikia sklandžiai, užsiima pavara sukimo momentas yra didelis, reikmenys, nėra lengva nuklysti; jis yra lengvai reguliuoti reikmenų anksto ir trauktis.

4、Lengva Naudoti: spausdinimo poveikis mūsų ekstruderiu yra geresnis už kitus, ekstruderiai, ir spausdinimo paviršiaus yra lygesnė ir labiau subtilus.Tai daro pakrovimo gijų lengviau ir sklandžiau, nesirūpindami gijų yra subraižytas arba skaldytų.

5、Lengva Įdiegti: 1 Būdas: Naudokite firmare keisti pulsas ekstruderiu: #nustatyti DEFAULT_AXIS_STEPS_PER_UNIT {80, 80, 400, 692 }; 2 Būdas: Siųsti G (gali būti siunčiami pjaustymo programinės komandos): M92 E692 M500. Jei nustatoma, kad štampavimo kryptis yra priešinga, pakeisti variklio linijos, kad 1-4; mainų 2-3.

Techniniai duomenys:

Kaip naudoti:

1 būdas: Pakeisti ekstruderiu pulso firmware:

#define DEFAULT_AXIS_STEPS_PER_UNIT {80, 80, 400, 692}

2 būdas: Siųsti G (gali būti siunčiami padalinę programinės komandos):

M92 E692

M500

Patarimas: motor linijos, kad naudoja kairėje ir dešinėje yra priešinga (jei klientas mano, kad štampavimo kryptis yra priešinga, tegul pakeisti motorinių linijos, kad 1-4; 2-3 swap)

Pakavimo Sąrašas:

Ekstruderiu*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas: tmddotda
type1: 3d spausdinimo reikmenys
Tipas: Už VARNAS M4 Ekstruderiu Dual Rinkinys
Modelio Numeris: Už Varnas M4 Ekstruderiu 3D Spausdintuvas Pakeitimo Dalis
Elemento Tipas: Kita

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų