Medienos Apdirbimo Nuskendo Lentelė Gręžimo Tapper Gipso Kartono Aliuminio, Plastiko Plokštės Downlight Nuskendo Lizdas Tapper Elektriniu Suktuvu

Sandėlyje
€40.66 €22.36

Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: # s20354

Tapper Gipso Kartono Aliuminio, Plastiko Plokštės Downlight Nuskendo Lizdas Tapper Elektriniu Suktuvu Medienos Apdirbimo Šulinių Gręžimo Stalo

Savybės:

Tai labai tinkama naudoti šį įrankį, vidaus medžio lenta, bet paviršius gipso kartono, arba vieno sluoksnio ir dvigubo sluoksnio gipso kartono.

Rekomenduojama imtis mažų gipso kartono ikiteisminio tyrimo operacijas ant žemės, kai gręžimo ir naudodami integruotąją dalys frameless downlight ikiteisminio tyrimo vietą.Po gylis kriaukle padėtis yra išbandytas, mes galime žinoti, stiprumo įrankiai.

Ji turėtų būti pažymėti, kad grąžtas turi būti išlygintas!

Į išgręžtas kriaukle padėtis yra įprasta ir vienodas, griovelis pozicija yra labai plokščia, ir kriaukle padėtis nebus giliai vienoje pusėje ir paviršutiniškas kitų.

Pastabos :

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 0.5-1mm klaidų,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Specifikacijos Aprašymai
1: Tapper Gipso Kartono
Naudoti: Medienos Gręžimo
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
Tipas: Vieta Grąžtas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: Medienos Apdirbimo Countersink Gręžimo
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Ilgis: 113mm
Medžiaga: Kobalto Plieno Lydiniai
2: Šulinių Gręžimo Stalo

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų