Sidabro U-formos Suporuoti plaukų segtukai su Stabilia Perlai Elegantiškas galvos Apdangalai už Cheongsam Vestuvių Nuotaka Suknelę

Sandėlyje
€4.46 €3.30

Kategorijos: Drabužiai, Reikmenys
Prekės kodas: # s203733

B99 Moteris, U-formos, Plaukų Clips Nustatyti Šukuosena Blizgantis Cirkonio Valentino Dieną Kalėdų Dovana-B99

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Kokybės Medžiaga: Kokybės lydinio, super spalvos stabilumas.Į staigius dizaino negalės jūsų plaukai, ji gali būti patikimai pritvirtintas ant plaukų, išvaizda yra ryškus, temperamento yra elegantiškas, jis yra geras pagalbininkas šukuosena!

2. Meistriškumo Dizainas: kietas priima išskirtinį galvanizavimo ir poliravimo procesas, kuris gali veiksmingai apsaugo produktą nuo išblukimo ir padidinti blizgesio ir atsparumo dilimui produktas.Pagamintas iš restorano tessellation technologija, tessellation yra vienodas, suteikiant produktui daugiau dvasingumo ir kokybės.

3. Putojantis Dizainas: kalnų krištolas, dizaino ir staigius yra labai patraukli, visiškai trimatis prasme, šviesus ir prabangus, madingas ir universalus.

4. Multi-proga Naudojimas: Šis plaukų aksesuaras tinka visais atvejais, nesvarbu, ar tai formalus arba atsitiktinis, jis bus pridėti žavesio jums.

5. Po pardavimo Paslaugos: Jei turite kokių nors klausimų, nedelsdami susisiekite su mumis, ir mes padėsime ją išspręsti kuo greičiau.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Alloy/Rhinestones

Dydis: 9*3cm

Svyruoja Taikymo: Vestuvės, pobūviai, jubiliejai, šokis, spektakliai, gimtadienio, fotografija ar kitu metu.

Skelbimas:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm nuokrypis

Komplektą Sudaro:

3 * Kietas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes jums siūlome, arba free express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: Lydinys
Lytis: MOTERIS
Funkcija: Papuošti
Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
Taikoma Scena: Atsitiktinis
Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų