Gimnastikos įranga Treniruotės įranga Dumbells Svorio kėlimo Cornhole Hantelio Kettlebell sporto Salė rinkiniai Svorio rinkinys Sporto įranga, sporto Salė equi

Sandėlyje
€1 088.89 €838.44

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s204510

KOLONĖLĖ – Tiesiog pasukite rankenėlę į kairę arba į dešinę, siekiant reguliuoti svorį nuo 5 iki 50 svarų už 5-svaras dalimis.Ne knobs savo ruožtu, smeigtukai suderinti, arba svertus slide – tiesiog pasukti ir eiti!

EFEKTYVUS – Greitai pasirinkti svorius tarp pratimų metu, grandinės treniruotes & sumažinti prastovų trukmę tarp pratimų; Aštuonkampis formos grandinių išjungti pavojaus & užtikrina svoriai yra, kur jums paliko juos – nėra geležinkelių, užkliuvimo per koeficientus ar ilgą laiką!

UNIVERSALUS – Į ADJUSTABELL svorio koregavimo sistemą, leidžia greitai pereiti nuo vieno pratimo prie kito; Lengvai pereiti sunkiojo svorio dėl pritūpimai ir lunges į lichteris svorio dėl garbanos ir tricepsas plėtiniai.

FUNKCINIS – unikalus rinkimo sistema apjungia 10 RINKINIŲ, svarsčiai, į VIENĄ; Rankenėlės turi natūralių poreikių, patogiai, saugiai kėlimo poziciją.

KOSMOSO PRODUKTYVAUS Pašalinti kelių hantelių rinkiniai ir sustabdyti cluttering jūsų namų treniruoklis su svarmenimis; atsisveikinti su 10 rinkiniai svarmenimis ir "labas" tam, kad ADJUSTABELL svarmenimis!

Specifikacijos Aprašymai
Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
Tipas: Electroplate
Kilmės: Žemyninė Kinija
Mokymo Vietos: Juosmens
Departamentas Pavadinimas: Vaiko

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų