Nerūdijančio Plieno Dušo antgalis langams Dušo Durys su Kabliukais Namų Vonios Lango Veidrodėlio Stiklo Valymo Priemonė Namų

Sandėlyje
€166.52 €83.26

Žymos: dušo antgalis langams

Apie šią prekę

【Serija Free & Girgždėti Nemokamai】: Dušo antgalis langams bus lengvas išimkite vandens lašai, muilo maurai ir kitų šaltinių didinti jūsų dušas, stiklo durys švaresnis ir kitų paviršių su vos keliais servetėlės.Gauti savo valymo veiklos, padaryti greitai ir lengvai su ne streak ir girgždėti.

【Tvirtas & Patvarus】: Pagamintas iš 100% rūdžių atsparaus nerūdijančio plieno ir aukščiausios kokybės silikono juosta, mūsų dušo durų squiggy su restorano amatų užtikrinti ilgaamžiškumą ir ilgalaikis naudoti savo kasdieniame namų valymo veikla.Turi turėti lango valytuvas už langų valymas, vonios kambarys valytuvas dušo stiklo durų.

【Ergonomiškas Dizainas】: Yra ergonomiška konstrukcija ir tiksliai supjaustyti silikono juosta, šis dušo stiklo valytuvas automobilių antgalis langams suteikia jums patogią anti-slip danga efektyviai valyti jūsų plytelių rodyti sienos su minimaliomis laiko ir pastangų.

【Universalūs Valytuvas】: visa Tai-tikslas valytuvas yra puikus dušas, stiklo durys, plytelės, dušo sienos, automobilių langų, veidrodžių ir kitų sklandžiai ir plokščių paviršių.Turi valymo priemonė, skirta vidaus ir lauko darbams.

【Lengvai Laikymo ir Naudojimo】: Ateina su vandeniui lipnios kabliukų, kurie gali būti pritvirtinti prie bet kokio lygaus paviršiaus, jūs galite pakabinti valytuvas ant dušo sienos, virtuvės ir kitų vietų paprasta pasiekti bei naudoti.

Specifikacijos Aprašymai
Naudojimas: langas
Rankenos Medžiaga: Cinko padengtą
Prekės Pavadinimas: PGY
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų