Automobilių Dent Kamščiatraukis Siurbtukas Aukso Aliuminio Lydinio Automobilių Dent Valiklis Priemonė Sunkiųjų Siurbtukas Dent Kamščiatraukis Rankena Keltuvai Dent

Sandėlyje
€20.64 €10.32

Aprašymas:

Šis automobilis dent repair tool naudoja atmosferos slėgis tvirtai įsisavinti padengti automobilio remonto automobilį dent.Kompaktiškas dizainas ir lengvas-grip rankena, kad būtų lengva pakelti ir nešti.Tai bus remontas, automobilių kėbulo įlenkimai, bet taip pat būti naudojami perkelti stiklo, plytelių, objektai ir sumenkinti popperis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Dent Repair Kit

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: maždaug 7,6*9cm/2.99*3.54 į

Skersmuo: apie 7,6 cm/į 2.99

Pakavimo Sąrašas:

1 x Automobilių Dent Repair Kit

Pastaba:

1.Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2.Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari ir Stipri: Pagaminti iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, medžiagos ir ilgalaikio natūralaus kaučiuko.Automobilių Dent Valiklis Įrankis yra lengvas, patvarus ir turi didelę siurbimo galią.Gumos padas yra minkštas ir nebus subraižyti automobilio kėbulą ar daiktų.

2.Principas Priemonė: automobilis dent removal rinkinys naudoja kietumas ir deformacijos, gumos, važiuoklės, sukuria vakuumą, ir naudoja atmosferos slėgis tvirtai įsisavinti paviršiaus automobilių remontas, automobilių prezidentas.

3.Platus Taikymas: siurbtukas yra puikus automobilis dent removal tool.Be to, šio siurbtuko dent kamščiatraukis yra gerai juda baldų, stiklo, plytelių ir kt.Ir jis gali būti naudojamas kaip durų, langų rankenos, mobiliojo telefono laikiklis, ir t.t.

4.Paprasta Naudoti: tereikia vieta siurbtuką ant viršelio objektą, paspauskite siurbimo taurės vertikaliai žemyn, tada pakelkite objektas su rankena.

5.Priminimas: Kai naudojant siurbimo puodelių, remontas, įlenkimų, siurbimo puodeliai turėtų būti laikomi švarioje ir sausoje aplinkoje.Ir atkreipti dėmesį į drėkina ir apsaugos nuo saulės.Turi būti naudojamas ant švarios, lygios, plokščios, neakytų ir sausas dangteliu.Prieš kėlimo, įsitikinkite, kad yra gera siurbimo.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų