Smart Gerbėjai, Namų, 90° Virpesių Gerbėjai Patalpose, 26ft/s Greičiu Ramioje Grindų Ventiliatorius su Nuotoliniu valdymu, 4 Režimai, 8H Laikmatis, WiFi/Vo

Sandėlyje
€799.97 €615.98

Kategorijos: Buitinė Technika
Prekės kodas: # s216192

Didelio Greičio oro Srautas: Su Dreo\\ \ 's aerodinaminis oro srauto sistema, tai smart ventiliatorius pučia itin spartus vėjo iki 26 ft/s, pristatymas gaivus oro colių kiekvieną savo gyvenimo erdvę.

Rami Diena ir Naktis: Į Coanda Effect leidžia jums mėgautis taikiai brizas visą dieną. 34dB žemas triukšmo lygis, ekranas automatiškai išjungiamas, o proto-raminantis Miego režimas—galite pailsėti į savo miegamąjį visą naktį be jokių trikdžių.

Protingas Kontrolės Ventiliatorius: Pasiekti ir valdyti jūsų gerbėjas, bet kur ir bet kada.Dalintis nemokamai Dreo app su iki 8 narių ir mėgautis laisvų rankų kontroliuoti kartu su savo šeima.Veikia su Alexa " ir "Google" Namuose.

Tinkinti Savo Cool: Tai protingas fanas ateina su 4 režimai (Normalus/Gamtos/Miegoti/Auto), kad pasiūlyti įvairių variantų jums individualizuoti savo komforto.Kai Auto režimu, ventiliatoriaus greitis prisitaiko prie aplinkos temperatūros, todėl jūs galite likti šalčio, o sutaupyti daugiau energijos sąskaitas.

Platus Virpesių: 90° plataus kampo virpesių padeda oro srautas tolygiai paskirstyti į kambarį, taip kiekvieno kampo pasidengia.Taip pat galite sujungti šį virpesių ventiliatorius su savo AC vieneto cirkuliuoti oras greičiau ir efektyviau.

Specifikacijos Aprašymai
Nuotolinio Valdymo Funkcija: No
Laiko Funkcija: Ne Laikas
Kilmės: ZW(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Įtampa (V): 5V
Galia (W): 1w

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų